Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1998 Vitara 1.6 JLX 3 Kapı Otomatik Vites
Merhaba.aracım 92 model 5 kapı JLX aracımı yukseltmeden once standart yol lastikleri ile gayet suratli we guwen konsunda hic sıkıntıya dusurmeycek bir kullanıma sahibtim.aracımla her gun 100 km ciwarı yol katetmekteyim.Su an aracımda 3"yukseltme...
Degerli arkadaslar.. 92 model 5 kapılı aracıma komple motor debriaj we mehhmet becce den aldıgım 3" yukseltme kitini bi aksilik olmazsa bu hafta sonuna bitirmek uzere uygulamaya basladık....bu arada 4cm kupa yukseltme işlemi de war......tum işlemlerden sonra aracıma lastik takacam.vitaramla her...
Ynt: askerden unımog
aracı askeri ihaleden alan birinden alıyorum.... ihale bedeli 2500 tl ben 4000 tl gibi bi rakama alacam kısmetse.... arac u402 yılı tam emın degılım ama 76 olabilir.
Merhaba arkadaslar... uzun zamandır bekledıgım fırsatı yakaladım... askeri arac olarak kullanınan mog lar satıldı we bir tanesını alma durumundayım...yanlızca benı dusunduren bu aracların yadek parcasını nasıl temın edecegimdir... belirtmeyi unuttum kıbrıs da yasamaktayım we bu araclar burda yok...
Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti
Ahmmet bey tutucuları hazır olarakmı aldınız kendiniz mi ımal ettirdiniz.... benim de ihdiyacım olacak bu konuda yardımcı olursanız sewinirm...şimdiden tesekkurler..
Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz
arkadasım!! bence samurai arazi kabiliyeti yuksek we aynı zamande sık bir dıs modifiye ile lada ile kıyaslanmaması gereken duzeyde bir araç...bence hıc dusunme.. ;)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ;) ... Ben KIBRIS dan HUSEYIN ADAHAN... vitaram icin bilgi toblarken bu denli detaylı bi site bulacagmı tahmin etmiyordum...Emegi gecen herkese tesekkurler