Arama sonuçlarınız

1. emiRSzn

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması hocam tabiki terioslar iyi ama sürücü faktörünüde unutmamak lazım ;D şaka bi yana aracmdan çok memnunum.tabikide değiştireceğim ama bu araçla yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum.banada keyif veren bu...

2. emiRSzn

Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler geçen hafta katalatik konvektörü söktürdüm ,bujileri deiştim, aküyü büyüttüm,sarmal olan susturucuyu düz olan performans susturucuyla deiştim ve enjektörleri temizlettim.sonuç olarak performans biraz daha iyi ancak hala istediim kadar deil. bu hafta...
  3. emiRSzn

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması gerçekten güzel bi haftasonuydu. benim kahrımı çektiği için TROFF ailesine sonsuz teşekkürler :D

4. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler son gezimden sonra yeni ihtiyaçlarım doğdu ve bu hafta şunları yapıcam... aracın yüksekliği arttığı için daha ekstrem yerlere girebildim bu seferde gücü beni tatmin etmedi. orjinal hava filtresini bugün dibinden söktürüp açık hava filtresini boğaza...
  5. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler bi kaç tane daha;

6. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler bu fotoyu özellikle koymak istedim g 280 çekerken ;D

7. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler kusura bakmayın resimler biraz gecikti.detayları gösteren resim çekemedim ama son gezimizden bi kaç foto koyuyorum.
  8. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler teşekkürler...ewt otomatik
  9. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler teriosumda bi kaç değişiklik daha yaptım ve yine sizle paylaşmak istedim.aracımın yaylarına 5 cm lik takozlar yaptırarak aracı yükselttim.215 65 16 olan lastiklerimi 235 70 16 good year wrangler atr ile deiştirdim.çamurluğa yada davlumbaza...

10. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler inan doğaçlama oldu.elime geleni aldım ama sanırım dlla die bi marka varsa odur...

11. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler sabırsızlıkla bekliorum :)
  12. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler arkadaşlar iki konuda yardımınıza ihtiyacım var.birincisi; araca vinç taktırmayı düşünüyorum.bunun için tamponda nasıl bi modifikasyon gerekiyor ve bağlantıları nasıl yapabilirim.eğer teriosa takılmış bi vinç resmi varsa iş görebilir. ikincisi...

13. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler dursun usta o kötü emellerimi bi lada niva üstünde denemek istiorum ;D. bu araç için belki bi yazılım bi hava filtresi bi egsoz ve düşük bi ihtimalle yükseltme kiti olabilir. ama aracın orjinalliğini bozacak şınorkel vs şeyler şimdilik düşünmüorum...
  14. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler baklava dilimi saç için düze göre çok daha dayanıklı olduğunu söylediler.sonuç olarak son gezimde baya bi sertçe defalarca taşa oturdu araba. zaten özellikle geziden sonra lifte kaldırıp inceledim sadece çok az bi ezik vardı. resimlerdende...
  15. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler bunu yazman çok iyi oldu aslında. arabada hararet olmadı ama fan çok çalıştı ve çekişinde bi problem oldu. sebebi yeterince hava almaması olabilir. çamur birikmesinden dolayı korumaya ince kanallar açmayı düşünüyordum. kanalları açarsam hem çamur...

16. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler tavsiyen için teşekkürler.performansı biraz daha artırırsam yükseltmeyi düşünebilirim...ama şimdilik bana gereksiz geliyor.zaten mevcut yüksekliğe uygun her yere çıkabiliyor araç.çıkamadığı yerlerin sebebi aracın alçak olması değil gücünün yetmemesi...
  17. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler son iki ;)
  18. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler devam

19. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler birazda araziden;
  20. emiRSzn

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler resimlere devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri