Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,895
Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

fiyat gerçetten uygunmuş böyle dağ bayıra çıkan arabalar için mutlaka gerekli bişi :D

Etiketler

arkadaşlar iki konuda yardımınıza ihtiyacım var.birincisi; araca vinç taktırmayı düşünüyorum.bunun için tamponda nasıl bi modifikasyon gerekiyor ve bağlantıları nasıl yapabilirim.eğer teriosa takılmış bi vinç resmi varsa iş görebilir. ikincisi; lastik ebatlarım 215 65 16. bu ebatlarda güzel bi çamur lastiği varmı yada ebatta nasıl bi oynama yapılabilir. bununla ilgili topicleri inceledim ama pek bişe anlamadım. ilginize şimdiden teşekkürler...

Güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı :smiley:
Bende terios kullnacısıyım.Hayırlısı ile banka kredisi bitince,bir kaç değişiklik yapmayı bende istiyorum :smiley:
Lastik konusundaki sorunuza bir yanıtım var ama bunun için servise uğramam lazım ;D
En yakın zamanda modelini öğrenip size haber vereceğim...
Selamlar ...

matiate' Alıntı:
Güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı :smiley:
Bende terios kullnacısıyım.Hayırlısı ile banka kredisi bitince,bir kaç değişiklik yapmayı bende istiyorum :smiley:
Lastik konusundaki sorunuza bir yanıtım var ama bunun için servise uğramam lazım ;D
En yakın zamanda modelini öğrenip size haber vereceğim...
Selamlar ...
sabırsızlıkla bekliorum :smiley:

şu an için havalar serin,yaz sezonunda sıkıntı olabilir muhafaza.
havalandırma sirkülasyon için şart..
..

teriosumda bi kaç değişiklik daha yaptım ve yine sizle paylaşmak istedim.aracımın yaylarına 5 cm lik takozlar yaptırarak aracı yükselttim.215 65 16 olan lastiklerimi 235 70 16 good year wrangler atr ile deiştirdim.çamurluğa yada davlumbaza sürtmedi.en extreme koşullarda testlerini yaptım. merdiven çıkışı inişi askıya alma vs.sadece direksiyon hafifleşti ve kasislere sert girince küt diye bi ses gelio.araç biraz daha tolkaştı.toplamda 11 cm gibi bi yükseklik avantajı sağladım.henüz arabanın yürüründe bi tuhaflık hissetmedim.... lastiğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anladım.çamurda ve yumuşak toprakta inanılmaz bi performans farkı var.aracın yüksekliği feci tribe sokuyor.kendimi bi tanka biniomuş gibi hissettim. lastik büyüdüğünde çekişten düşeceğini düşünmüştüm ama sanki dahada arttı yada öyle hissettim. yol tutuşundan korkuyordum ama herhangi bi azalma hissetmedim.şimdilik herşey gayet güzel.hafta sonu gezimden sonra deneyimlerimi tekrar sizinle paylaşacağım.umarım terios sahipleri için faydalı olur. yeni resimleri en kısa zamanda ekliicem. herkese sevgiler....

emiRSzn' Alıntı:
teriosumda bi kaç değişiklik daha yaptım ve yine sizle paylaşmak istedim.aracımın yaylarına 5 cm lik takozlar yaptırarak aracı yükselttim.215 65 16 olan lastiklerimi 235 70 16 good year wrangler atr ile deiştirdim.çamurluğa yada davlumbaza sürtmedi.en extreme koşullarda testlerini yaptım. merdiven çıkışı inişi askıya alma vs.sadece direksiyon hafifleşti ve kasislere sert girince küt diye bi ses gelio.araç biraz daha tolkaştı.toplamda 11 cm gibi bi yükseklik avantajı sağladım.henüz arabanın yürüründe bi tuhaflık hissetmedim.... lastiğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anladım.çamurda ve yumuşak toprakta inanılmaz bi performans farkı var.aracın yüksekliği feci tribe sokuyor.kendimi bi tanka biniomuş gibi hissettim. lastik büyüdüğünde çekişten düşeceğini düşünmüştüm ama sanki dahada arttı yada öyle hissettim. yol tutuşundan korkuyordum ama herhangi bi azalma hissetmedim.şimdilik herşey gayet güzel.hafta sonu gezimden sonra deneyimlerimi tekrar sizinle paylaşacağım.umarım terios sahipleri için faydalı olur. yeni resimleri en kısa zamanda ekliicem. herkese sevgiler....
Hayırlı olsun :smiley:
Fotoğrafları bekliyoruz.Bu arada size sözünü ettiğim lastikler konusunda servisteki arkadaşın yanlış aktarması olmuş.
Onlar eski kasa terioslar içinmiş.Belirteyim dedim :smiley:

güle güle binin. araç otomatikmi?

Yeni lastikler ile çekilmiş fotoğraflarınızı daha yüklememişsiniz bekliyoruz :smiley:

ömer adil bey servisteki arkadaşların lastik konusunda söylediği eski kasa terioslar içinmiş diye yazmışsınız bende aracıma lastik düşünüyorum o söylenenleri ben ve benim gibi eski kasa teriosu olan arkadaşlarla paylaşırsanız çok seviniriz.saygılar..

En yakın zamanda lastiğin model ve markasını öğrenip sizlere iletirim selamlar :smiley:

emiRSzn' Alıntı:
teşekkürler...ewt otomatik

otomatikler fabrika çıkışı plastik koruma ile geliyor... sebebide metalin ısındıktan sona geç soğuması ve şanzımana ısının zarar vermesi...bilginiz olsun diye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR