sabırsızlıkla bekliorummatiate' Alıntı:Güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı
Bende terios kullnacısıyım.Hayırlısı ile banka kredisi bitince,bir kaç değişiklik yapmayı bende istiyorum
Lastik konusundaki sorunuza bir yanıtım var ama bunun için servise uğramam lazım ;D
En yakın zamanda modelini öğrenip size haber vereceğim...
Selamlar ...
inan doğaçlama oldu.elime geleni aldım ama sanırım dlla die bi marka varsa odur...mdilek' Alıntı:Aracınız taktığınız ön ve arka sis farlarının marka ve modeli nedir?
Hayırlı olsunemiRSzn' Alıntı:teriosumda bi kaç değişiklik daha yaptım ve yine sizle paylaşmak istedim.aracımın yaylarına 5 cm lik takozlar yaptırarak aracı yükselttim.215 65 16 olan lastiklerimi 235 70 16 good year wrangler atr ile deiştirdim.çamurluğa yada davlumbaza sürtmedi.en extreme koşullarda testlerini yaptım. merdiven çıkışı inişi askıya alma vs.sadece direksiyon hafifleşti ve kasislere sert girince küt diye bi ses gelio.araç biraz daha tolkaştı.toplamda 11 cm gibi bi yükseklik avantajı sağladım.henüz arabanın yürüründe bi tuhaflık hissetmedim.... lastiğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anladım.çamurda ve yumuşak toprakta inanılmaz bi performans farkı var.aracın yüksekliği feci tribe sokuyor.kendimi bi tanka biniomuş gibi hissettim. lastik büyüdüğünde çekişten düşeceğini düşünmüştüm ama sanki dahada arttı yada öyle hissettim. yol tutuşundan korkuyordum ama herhangi bi azalma hissetmedim.şimdilik herşey gayet güzel.hafta sonu gezimden sonra deneyimlerimi tekrar sizinle paylaşacağım.umarım terios sahipleri için faydalı olur. yeni resimleri en kısa zamanda ekliicem. herkese sevgiler....
teşekkürler...ewt otomatikcheg' Alıntı:güle güle binin. araç otomatikmi?
emiRSzn' Alıntı:teşekkürler...ewt otomatik