Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,928
Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

tabiatdostu' Alıntı:
merhabalar terios un eteklerindeki çamurluk tampon gibi bölgelerdeki gri bölgeyi boyatmak istiyorum düşünüyorum.ruhsat ta yada başka birşeyde sorun olur mu.?

ruhsatta çift renk diye geçmemiş.aracın genel rengine boyatacaksanız bir sorun olmaz

Etiketler

ruhsatta yeşil metalik yazıyor buna göre boyatamam galiba.

tabiatdostu' Alıntı:

evet ruhsatta çift renk ise boyatamazsınız.ancak muayeneden çıktıktan sonra sarı taksilerin yaptırdığı gibi bantla kaplama yaptırabilirsiniz.iki sene sonra çıkartırsınız.

tabiatdostu' Alıntı:

evet ruhsatta çift renk ise boyatamazsınız.Ancak sarı taksilerin yaptığı gibi aracınız muayeneden geçtikten sonra istediğiniz renk ile bant kaplama yaptırıp iki sene kullanırsınız.

böğle kalsın bi dünya iş:smiley:aslında şınorkel çok istiyorum ama kimse bilgi ve fikir beyan etmiyor.masraflımıdır faydası zararı nedir gibi.teşekkürler.

tabiatdostu' Alıntı:
böğle kalsın bi dünya iş:smiley:aslında şınorkel çok istiyorum ama kimse bilgi ve fikir beyan etmiyor.masraflımıdır faydası zararı nedir gibi.teşekkürler.

fayda zarardan daha önemlisi gerekli mi değil mi?aracınızı kaput seviyesine kadar suya sokacağım diyorsanız gerekebilir.onun dışındaki durumlarda aracınıza sadece görsellik katacaktır.

dün bir sudan geçmem gerekiyordu.,gittikçe derinleşmeye başladı,yolun öncesini bildiğimden devam edicektim ama aile korktu bende açıkcası ön kaputa yaklaşan sudan tedirgin oldum vaz geçtim.yaptığım iş icabı bana gerekli olduğunu düşünüyorum.ilginize teşekkürler.

selamlar değişklikler gerçekten farklılık katmış...

Tavana uyguladığınız sis farlarını montajlamış olduğunuz profilin tam şeklini ve mantaj vidalarını sis farlarına giden kabloları nasıl dizayn ettiğinizi resimlerle yada yazarak açıklamanız mümkün mü ayrıca takdığınız ekstra ampuller aküye herhangi bir ekstra yorgunluk werıyor mu?

Yaylara koyduğunuz takozların ön ve arka aynı kalınlıkta olması mı iyi olur ya da arkaya 3 cm, öne 4 cm vb. farklı kalınlıkta takozlar mı koymalı? Çünkü arkada yere en yakın nokta 20 cm'den fazla, önde ise 20 cm'den az.

takip....

binek olarak kullanacaz fakat bizdede terios kaşıntısı var kolay gele allah kaza bela vermesin....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR