Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
Gökhan5234 arkadaşım
Bu aracı sahibinden.com’da görmüştüm daha önce de ve çok beğenmiştim. Fakat bizi maddi olarak çok aşar. Çünkü max. 20 bin tl’ye kadar ekonomimiz müsaade ediyor. Fakat umarım hayırlı bir alıcı çıkar. Şu an araca...
Gökhan5234 arkadaşım
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Bana modifikasyonlar için yaklaşık 5 bin tl harcamam gerekiyor gibi gözüküyor. Valla dediğiniz gibi aksesuar, vs. için yapılacak harcamaların sonu yok. Dediğiniz gibi...
Selimsani arkadaşım
İsminizi başından beri -kusuruma bakmayın heyecandan herhalde- yanlış yazıyormuşum. Selamsani diye yazıyormuşum. O nedenle de avatarınız zannettim. Referansınız için teşekkürler. Mt lastiği de sayenizde öğrenmiş...
Gokhan5234 ve Selamsani arkadaşlarıım usta tavsiyenizleriniz için teşekkürler.
Not defterime kaydetmiş vaziyetteyim. Yalnız Selamsani arkadaşım verdiğnizi ikinci ustaya gidersem referans olarak ne diyeyim? Malum ben yeni üyeyim ve...
Selamsani arkadaşım
Ford Ranger XLT modeline biraz baktım 4x4 fiyatları yüksek ve eşim tavanı basık diyor. 4x2 modelleri ucuz fakat olasılıksız arkadaşım toros gibi yolda kalır, alacaksanız 4x4 alın demişti. O nedenle Vitara...
Arkadaşlar şu an itibariyle yardımlarınız sayesinde
Suzuki Vitara JLX 1.6'yı düşünüyorum. Otomatik viteste ve benzinlide karar kıldım. Port bagaj yaptırmayı düşünüyorum. Modifikasyon olarakta Selamsani arkadaşın söylediği gibi...
Selamsani arkadaşım
Ford'un hangi marka ve modelini önerirsiniz acaba.
Gökhan5234 arkadaşım
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Size de sağlık ve mutlulukla dolu bir yaşam dilerim.
Bagaj konusunda çok mantıklı geldi...
Olasılıksız arkadaşım
toyota rav4, modellerine şöyle bir baktım kullanım açısından benim ihtiyaçlarımı karşılamaz. Fiyat olarakta beni çok aşar. Fakat binek araba olarak çok güzel. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Söylediğim...
Olasılıksız arkadaşım
Merak ettim sizin kullandığınız araç hangi marka ve model acaba.
Birde alacağım otomatik vitesli araçlarda arazi vitesi yok mu zaten 4 çekerlerde. Mesela Suzuki Vitara JLX 1.6 beş kapılı modelinde. 2000, 2001...
Selamsani arkadaşım
Ben ortalama 50-60 km ile tıngır mıngır yollarda gitmeyi istiyorum. (şimdilk tabii) Viraja 140km ile girmek ne kelime. Onu şimdlik ancak rüyalarımda görürüm. O nedenle otamatik vites sanırım benim için uygun...
Olasılıksız arkadaşım
pick up'ların 4x4'lerine bakacağım, verdiğim linkteki ilanı Selamsani arkadaşın tavsiyesi üzerine aceleyle araştırırken üstünkörü buldum bir fikir edinmek için. Daha araştıracağım. Fakat asfaltta yol tutuşu iyi...
Olasılıksız arkadaşım
Çamurlu yollarda otomatik vites daha iyi demişsiniz, Selamsani arkadaşımızda otomatik vitesi tavsiye etti ve ağırlıklı olarak öyle olmasını düşünmeye başladım. Zaten araç 1-1,5km fazla engebeli olmayan düz...
Sellimsani arkadaşım,
Şimdi internetten söylediğin pick up modellere kısaca bir göz attım. Aslında fena gözükmüyor. Tam ihtiyacımıza uygun gözüküyor aslında. Koltuk sayısı da fazla. Bagaj olayı zaten çözülmüş. Fiyatları da çok...
Olasılıksız arkadaşım
Tavsiye ettiğiniz modellerden bazılarını araştırmıştım.
Suzuki Jimny, Suzuki Samurai çok küçük olduğu için ihtiyacımı karşılamaz. Ama hoş arabalar. Ve Daihatsu Terios’unda yol tutuşunun iyi olmadığı ve...
Arada misafirlerimiz geldiğinde 2-3 kişi onları da aracımızla almamız gerekecek. Sanırım picaplarada fazla koltuk yok. bir de açıkçası hiç araştırmadım. fakat bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Arazi performansları nasıldır...
Selimsani arkadaşım
Otomatik vites dediğiniz gibi arazide iyi performans veriyorsa otomatik almayı düşünürüm. Çünkü okuduğum bazı yorumlarda otomatik vitesin zor arazi koşullarında çabuk bozulduğu ve değiştirmesinin pahalı olduğu...
Selimsani arkadaşıam cevabın için teşekkürler.
Vitarayı ya da Discovery'i alırsak modifiye edebiliriz İstanbul'da. Yerden yükseltme kiti takılıyor anladığım. Kaç santim yükseltmek gerekir bir bilgin var mı acaba? Vitara...
Merhaba Arkadaşlar
Durumumu kısaca anlatayım.
2001 yılında Edirne İli’nin Keşan İlçesi’nin Pırnar Köyü’ne 1-1,5 km mesafede doğanın içinde, ormana yakın bir arazi aldık ve köyün taş ustalarına büyük umutlar içinde ve mutlulukla mekânlarımızı yaptırdık. Mekânımızı alırken köyden özellikle biraz...