Arama sonuçlarınız

1. chaos

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Zahmet olmazsa ben de istiyorum. ykaradag34@hotmail.com

2. chaos

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Çok teşekkür ederim Volkan Bey. Gerçekten çok ilgi çekici benim açımdan. Emeği geçenlere teşekkürler. Saygılar.
  3. chaos

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Yusuf abi bazı sıkıntılar vardı, okulu bıraktım, yeni okula başladım. O yüzden benim hayal şimdilik biraz daha ertelendi maalesef. Karavana dönüştürülebilecek bütün araçların broşürlerini topluyorum. Bu kapsamda bulabilirsem T4 kasa...

4. chaos

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Selamlar, T4'ün e-broşürünü arıyorum her yerde fakat bulamıyorum. Benim gibi arşivci olan bir abim link verirse ya da mail atarsa sevinirim. Saygılar.
  5. chaos

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Teşekkür ederim=)

6. chaos

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bugün vidası kırılan Spyderco Endura 4 ümü Spyderco Delica 4 ile değiştirdiler ve hiç sorun çıkarmadılar. Reklam olmasın diye isim vermiyorum fakat çok müteşekkirim.

7. chaos

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? geçen hafta spyderco endura 4 aldım bir outdoor mağazadan. dalgınlıkla fatura istemeyi unuttum, onlar da vermedi. yanıma aldığım ilk gün bir vidasının cebime düştüğünü farkettim. üstelik kırılmıştı. bugün...
  8. chaos

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Açıkçası bıçaklar hakkında pek bilgim olmadığı için ucunun türüne göre kullanım amaçlarını bilmiyorum. Son birkaç günde gerek yabancı forumlarda, gerek yaptığım incelemelerde kamp için Cold Steel Bushman'ın...
  9. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Önerilerinizi dikkate alacağım sayın Zoro, saygılar.

10. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Teşekkürler yanıt için. Günlük kullanım için minichamp bence de iyi. Uzun süreli bir kampta, kamp yaşamını ve tool özelliklerini gözönünde bulundurarak, survival bir bıçakla birlikte alınacak bir ya da iki tool önerisi istiyorum.

11. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Değerli bilgileriniz için teşekkürler. Teknotürk ve diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.
  12. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Ben de Fallkniven A1 in testlerini izliyorum. Gerçekten çok kaliteli bir bıçak. Yurtdışından getirtmemiz gerekiyor, değil mi?

13. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. İlgine teşekkürler. Gönderdiğin linklerdeki bıçaklardan en çok hoşuma gideni Fallkniven A1 oldu. Sanırım kampta her işimi görür. Cold Steel Recon hakkındaki düşüncelerini ve yine aynı bıçağın kullanım amaçlarını öğrenebilir miyim?
  14. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Teşekkürler Çağdaş, Hepsini sırasıyla inceleyeceğim.
  15. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Bilgilendirici mesajınız için teşekkürler Teknotürk. Tek bir bıçak ya da tool alarak ihtiyaçlarımın hepsini karşılamaya çalışmayacağım. Otomobil-ev vb. ufak tamiratlar için bir tool, kampta ağır işler için sağlam bir bıçak(cold steel recon...

16. chaos

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Tecrübesi olan arkadaşlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39677.0 linkine yorum yaparlarsa memnun olurum.
  17. chaos

Küçük Kampervan Tarzı Araç Düşünenler için Tavsiyeler

Ynt: Küçük Kampervan Tarzı Araç Düşünenler için Tavsiyeler Bu fiyatın tek açıklaması karavan ruhsatı çıkarmanın görece uğraştırıcı olması. Ama o uğraşı vermemek için bunu almaya değer mi derseniz ben de size katılıyorum Cem abi. Bence de mantıklı değil.
  18. chaos

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Cevaplarınız için çok teşekkürler. Wave ve Charge modellerinin methini duydum ben de, ama dediğiniz gibi bu konuda çok bilgili arkadaşlar da var. Onların da katılımıyla bu konuda çok daha bilgileneceğiz diye umuyorum.

19. chaos

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Yusuf Karadağ, İstanbul, 23. Yaza kadar okulumla uğraşıyor olacağım. O vakte kadar eksiklerimi tamamlayıp kamplar yapmayı planlıyorum. Kalabalık bir toplulukla birlikte hareket etmek hiçbir zaman ilgimi çekmedi, insan sayısı ne kadar az olursa o kadar...
  20. chaos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yaşar abi hoşgeldiniz. İnşallah en yakın zamanda gönlünüze göre bir karavan yaparsınız. Alırsınız demiyorum çünkü yapım aşamalarını, emeği, ortaya çıkan ürünü buradan izlemek çok teşvik edici ve mutluluk verici oluyor. İyi bayramlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri