Arama sonuçlarınız

1. B

Dolandırıcılık Yöntemi

Arkadaşlar 30 yıla yakın zamandır 60-70'in üzerinde her çeşit motorlu araç aldım sattım. Allaha şükür zevkim için devam da ediyorum. Böyle bir şey ne gördüm ne duydum aman dikkat diyorum. Video: https://www.youtube.com/watch?v=F1RhHpAbin4

2. B

Yeni Karavan İçin Kafamda Deli Sorular

Su an adapazarındaki markalardan birinde (Erba yanılmıyorsam) acaip güzel kampamya var. Sahibinden.coM'da ilanını gördüm bence cok iyi fiyat. Ancak yazdıklarınızı çekme karavanda yapmanız o kadar da kolay degil bunu belirteyim. Sorularınızın yanıtlarını forumlardaki yüzlerce konudaki farklı...
  3. B

Kilitli Difransiyel Nedir?

konu çok derin birkaç cümle yada paragrafta anlatmak imkansız. Aşağıdaki video'yu sabırla sonuna kadar izlerseniz difransiyel'in ne oldugunu ve ne ise yaradigini anlayabilirsiniz. İngilizce bilmenize gerek yok izleyin yeter. Video: https://www.youtube.com/watch?v=yYAw79386WI

4. B

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Tamam piyasayı yükseltmeyin de hayat da gelip gidiyor harcamadıklarını öbür tarafa götürmenin de imkanı yok. 20 yıl evvel hayal edemeyeceğimiz muhteşem bir mecra var (Cep telefonunun olmadığı dönemlerde Gazete ilanları ile bişey almaya çalışanlar bugün ne kadar şanslı olduklarını bilirler) . Şu...
  5. B

6 Yıllık-tata Xenon Deneyimi

Teşekkürler

6. B

Acil Destek. Araç Aldım Ruhsatı Alamıyorum

Buyrun cenaze namazına galerici paranın yarısını alıp nasıl araba verir diye dusunmedinmi? Hadi satışı almadın ruhsatsız aracı neden aldın? Ohal var bilmemne var ruhsatsız araca binilirmi? adamın (galericinin) yeri yurdu yokmu? Telefona cevap vermiyorsa gidip oturacaksın masasına...

7. B

Pratik Buzdolabı 15 Tl !!!!!

Tr100a bu malzemeyi nerden aldınız acaba?
  8. B

Land Çıkamadığı Yere Sorento Çıkıyor ?

Duyduğuna inanma gördüğünün de yarısına inan
  9. B

SATILIK 2007 LADA NİVA

yıllar önceee yine böyle bir ağustos akşamııııı

10. B

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Arabalar güzel ama en iyi lafı bence biraz iddialı. 20 yaşında tanınmayan az satılmış bir araç için fiyatları ucuz degil. Çok kabiliyetli olabilir unimog daha kabiliyetli yenisi 300 bin euro ama gel gör ki mükemmel + olanını 2 senede zor sattım ve bence bedava bi paraya verdim . Simdi unimog...

11. B

Buldugum Araclara Bakarmisiniz Hangisi Mantikli

km raporu veriyormu? Yani istasyonlarından daha evvel yağpılmış muayene tarih ve km'lerini veriyormu?
  12. B

Buldugum Araclara Bakarmisiniz Hangisi Mantikli

Tüv ün ekspertiz istasyonu mu var????? yani muayene hariç ekspertiz raporumu veriyorlar? Peki databaselerindeki km bilgisini de paylaşıyorlarmı?

13. B

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

145 bine mi aldınız???
  14. B

Arkadaşlar beğenmediğiniz karavanlara ne veriyorsunuz? Rüyalarımızdaki karavanların yurtdışı satış fiyatları nedir bir kontrol edin lütfen ondan sonra şikayet edin. Ben 2013'de KNAUS'un en ucuz modeli almanyada 11.000 € iken türkiyede fiyat aldım 14.000 €+kdv (Hiç de fena değil) . Ne yapıyor...
  15. B

Arkadaşlar beğenmediğiniz karavanlara ne veriyorsunuz? Rüyalarımızdaki karavanların yurtdışı satış fiyatları nedir bir kontrol edin lütfen ondan sonra şikayet edin. Bir bakıma haklısınız ülkemizde yapılan karavanlar hakikaten çok kötü. Birkaç tanesini ziyaret edip imalat detaylarına baktım...

16. B

Hangi Model Niva Alınır?

Niva en yenisi 7-8 yaşında ve çok az var. Yeni deyince 2000 üzeri 2006-2007 ler 10-15 yaşında ve el değmemişleri iyi durudma değil. Sonuçta Niva alacaksan toplanmış olması şart. O da ciddi maliyet ve dolayısı ile dünya para.
  17. B

Toy Hauler Hayali Kuran Kimse Varmı?

eğer ne olduğunu bilmiyorsanız lütfen google da yazın resimlerine bakın. Ben yıllardır bakıp hayal kuruyorum. Biraz da siz uykusuz kalın :smilingimp:. Artık 1.6 x 3.5-4 m boyunda 1,7-1,8 yükseklikte rampalı boş izole bir römork alayım içine de mobilya değil de kampet musluklu bidon portatif...
  18. B

Hangi Model Niva Alınır?

Nivaya ben de hayranım. Tüm mekanik araçlara hayran olduğum gibi. Ancak bana piyasası çok yüksek geliyor (donanım ergonomi ve teknolojisine göre). Bakıyorum ediyorum ama bi türlü mantığımı kandıramıyorum.

19. B

Alım Için Önerileriniz Lütfen

Dacia Duster. Gecen sene aladağlarda spesiyal motorla cikmakta zorlandigimiz yerlere cikisini hayretler içinde izledim. Etrafımda o kadar cok kullanan ve memnun olan insan var ki...
  20. B

Tecrübelilerin Tasiyelerini Bekliyorum

Aradığınız cevabı bulamamanızın sebebi sorularınızın basit kısa cevabı olmaması. Kişiye ve beklentilere özel şeyler olması. Bol bol okumalı izlemeli ve kendiniz için neyin doğru olduğun kendiniz karar vermelisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri