Tecrübelilerin Tasiyelerini Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,543

ensar

Ana Kamp
Selamlar herkese benim 2016 model 4x4 duster aracim var ve cekme karavan dusunuyorum ve konuyla ilgili hicbir bilgim yok aklim takilan sorulari siraliyorum

1 . Ailecek icinda kalabilecegim guvenli bir karavan nasil olmali

2. Duster aracin tasiyabilecegi en buyuk karavan hangisidir

3. 750 kg sinirindan bahsediliyor nedir

4. Araca ceki demiri takip ruhsata nasil islettirebilirim

5. Karavan icin ehliyetimde ne gibi degisiklik yapmam gerek B sinifi engelli ehliyetim var sanirim römork cekme yetkim yok

6. Karavanla seyahate cikinca konaklama yerleri varmi yoksa herhangi bir yerde konaklanabiliyormu güvenlik konusunda ne gibi sikintilar çıkar

7. Kasetli tuvaleten bahsediliyor birde portatif tuvalet diye bisey var bunlar nelerdir kısacası tuvalet ve banyo icin ne tavsiye edersiniz

8. Temiz su ve atik su deposu ne kadar yeterlidir atik sular nerelere bosaltiliyor

9.enerji konusunda neleri öneriyorsunuz günes enerjisi akü şebeke enerjisi vs

10. Aklima gelmeyen daha bir sürü sorular sizlerin önerileri nelerdir

Hepinize şimdiden teşekkürler

Etiketler

Dostum bu yazdığın her madde hakkında sayfalarca yazı yazılabilecek uzun konular. Forumda bu sorulara verilmiş bir çok cevap da var. Aratırsanız çok daha zengin bir içeriğe ulaşırsınız.
cevabı kısa olan : B tipi ehliyetle 750 kg a kadar olan aracları cekebilirsiniz engelliler cekemez diye bisey yok.

Dostum bu yazdığın her madde hakkında sayfalarca yazı yazılabilecek uzun konular. Forumda bu sorulara verilmiş bir çok cevap da var. Aratırsanız çok daha zengin bir içeriğe ulaşırsınız.
cevabı kısa olan : B tipi ehliyetle 750 kg a kadar olan aracları cekebilirsiniz engelliler cekemez diye bisey yok.
Cebap için teşekkürler forumda biraz dolaştım dağınık konular hepsine toplu halde cevap bulamadım birde her konuda uzun uzun yazışmalar var aradığım cevabı içinden ayırdesemedim o sebeple burdan sordum ama yinede aklıma takılanlar konusunda ufak tefek bilgi topladım biraz

Aradığınız cevabı bulamamanızın sebebi sorularınızın basit kısa cevabı olmaması. Kişiye ve beklentilere özel şeyler olması. Bol bol okumalı izlemeli ve kendiniz için neyin doğru olduğun kendiniz karar vermelisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR