Selamlar herkese benim 2016 model 4x4 duster aracim var ve cekme karavan dusunuyorum ve konuyla ilgili hicbir bilgim yok aklim takilan sorulari siraliyorum
1 . Ailecek icinda kalabilecegim guvenli bir karavan nasil olmali
2. Duster aracin tasiyabilecegi en buyuk karavan hangisidir
3. 750 kg sinirindan bahsediliyor nedir
4. Araca ceki demiri takip ruhsata nasil islettirebilirim
5. Karavan icin ehliyetimde ne gibi degisiklik yapmam gerek B sinifi engelli ehliyetim var sanirim römork cekme yetkim yok
6. Karavanla seyahate cikinca konaklama yerleri varmi yoksa herhangi bir yerde konaklanabiliyormu güvenlik konusunda ne gibi sikintilar çıkar
7. Kasetli tuvaleten bahsediliyor birde portatif tuvalet diye bisey var bunlar nelerdir kısacası tuvalet ve banyo icin ne tavsiye edersiniz
8. Temiz su ve atik su deposu ne kadar yeterlidir atik sular nerelere bosaltiliyor
9.enerji konusunda neleri öneriyorsunuz günes enerjisi akü şebeke enerjisi vs
10. Aklima gelmeyen daha bir sürü sorular sizlerin önerileri nelerdir
Hepinize şimdiden teşekkürler
1 . Ailecek icinda kalabilecegim guvenli bir karavan nasil olmali
2. Duster aracin tasiyabilecegi en buyuk karavan hangisidir
3. 750 kg sinirindan bahsediliyor nedir
4. Araca ceki demiri takip ruhsata nasil islettirebilirim
5. Karavan icin ehliyetimde ne gibi degisiklik yapmam gerek B sinifi engelli ehliyetim var sanirim römork cekme yetkim yok
6. Karavanla seyahate cikinca konaklama yerleri varmi yoksa herhangi bir yerde konaklanabiliyormu güvenlik konusunda ne gibi sikintilar çıkar
7. Kasetli tuvaleten bahsediliyor birde portatif tuvalet diye bisey var bunlar nelerdir kısacası tuvalet ve banyo icin ne tavsiye edersiniz
8. Temiz su ve atik su deposu ne kadar yeterlidir atik sular nerelere bosaltiliyor
9.enerji konusunda neleri öneriyorsunuz günes enerjisi akü şebeke enerjisi vs
10. Aklima gelmeyen daha bir sürü sorular sizlerin önerileri nelerdir
Hepinize şimdiden teşekkürler