Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugraercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,039

Etiketler
bahsettiğim araca kırmızı yazılar eklenip, fiyatı 29.750'ye düşürülmüş. :smiley: galerici abimiz sanırım biraz sinirlenmiş olabilir.

Malum sitedeki ilanlara bakıyorumda gerçekten komik rakamlar isteniyor bi arabada bakıyorum bir istenilen fiyata bir gülme tutuyor inanın insanımızn bir b.ktan haberi yok yazık şaşırmış millet fırsatçı dolu ortalık ama hiçbiri satılmaz o paralara cj alacak kişilere tavsiyem internetten değilde gezerek araç bulmak köyleri sanayi sitelerini eminim uygun fiyata iş görecek bir araç bulurlar ben seneye düşünüyorum şahsen öyle yapacağım

Son düzenleme:

Dolar 3.1tl askari ucret 1300 tl primleriyle 1900 tl, ekmek 1.5 tl linea 55 bin tl , en ucuz kamyon turkiyede kac para 210 bin tl 2012 de 100 bin tl idi ucuza araba mi kaldi ? Isteyecek tabii herkes raki olmus 80 tl

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Rakamlar komik bunun yanında yalanlar da korkunç....kesinlikle 2.el alınırken çok dikkat edilmeli didik didik bakılmalı ben 5 yıldır mptor kullanıyorm eski Harleycilerdenim 2011 yıllarında 11 bine aldıgım sportster 883 ler şuan 20 bin bu rakam komik (dolar atrsada artmasada) komik tarafı bitti.Gelelim korkunç yanına hala o bitik, kazalı motorlar km düşürülmüş boyası yenilenmiş "SIFIR AYARINDA" başlıgıyla ilanda
Ticaret Peygamber mesleklerinden biri Allah cc Kuran ı Kerimde malı alırken satarken doğru tartmamız gerektiğini vurgulamıştır...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam piyasayı yükseltmeyin de hayat da gelip gidiyor harcamadıklarını öbür tarafa götürmenin de imkanı yok. 20 yıl evvel hayal edemeyeceğimiz muhteşem bir mecra var (Cep telefonunun olmadığı dönemlerde Gazete ilanları ile bişey almaya çalışanlar bugün ne kadar şanslı olduklarını bilirler) . Şu an internette almayı düşündüğün eşdeğer şeyleri gruplayıp sıralayıp filtreleyebiliyorsun. Mal çok alan yok. Alıcı her zaman çok şanslı.
Bir malın gerçek değeri istenenlerin ortalamasından düşük , verilip de alınamayanların ortalamasımndan yüksektir. 10 yıl evvel 10 $ 'a ilanda iken almadığın mal bugün 15'$'a yükselmiş olabilir buna takılma. Eğer şu an cebinde para ile makul sürede bir malı alamıyorsan o malın değeri düşündüğünden yüksek demektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR