orgasmatron
Zirve
Sağol arkadaşımAdam king yaa
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol arkadaşımAdam king yaa
Hayretle izledim, muhtesem bir performans...
Simdi bu camurda tirmana konusunda faydali olabilir buyuk ihtimal 16. Dakikadan sonrasini ve ilk dakikalari daha fazla yardim eder tcs saniyelik tekerleri tutup birakiyor arac yol aliyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka koltuk olmayanlar van modelleri, araba hala cok ucuz mercedes motor dana 44 difransiyel bosch duz pompa otomatik sanziman klima bunlari almaya kalksaniz kac para tutar benim unimoglarim vardı , hala da 416 dokam var ikisini de cok rahat sattım çünkü özellikleri vardı fiyat performans olarak super araba korando asil benzinli osuruktan amerikan jeeplere , landa defendere verilen paralara yazıkArabalar güzel ama en iyi lafı bence biraz iddialı. 20 yaşında tanınmayan az satılmış bir araç için fiyatları ucuz degil. Çok kabiliyetli olabilir unimog daha kabiliyetli yenisi 300 bin euro ama gel gör ki mükemmel + olanını 2 senede zor sattım ve bence bedava bi paraya verdim . Simdi unimog daha iyi f/p denilebilirmi o zaman...
neden ucuz cunku alıcısı yok.
Hoş siz yine de piyasayı çok yükselttiniz bu da bir gerçek. Yüzlerce sayfa topicin 70-80 ini okudum. Her okuduğumda ilk iş sahibindene girip ilanlara bakmak oldu. Piyasada çok az araba var ...
anlamadigim bir kısmının arka koltuk yok ve 4*2 yazmışlar??? Otomatik 4x4 koltuklu sadece 1 araba gördüm.
Benim arac 12 yasinda ayrıcaArabalar güzel ama en iyi lafı bence biraz iddialı. 20 yaşında tanınmayan az satılmış bir araç için fiyatları ucuz degil. Çok kabiliyetli olabilir unimog daha kabiliyetli yenisi 300 bin euro ama gel gör ki mükemmel + olanını 2 senede zor sattım ve bence bedava bi paraya verdim . Simdi unimog daha iyi f/p denilebilirmi o zaman...
neden ucuz cunku alıcısı yok.
Hoş siz yine de piyasayı çok yükselttiniz bu da bir gerçek. Yüzlerce sayfa topicin 70-80 ini okudum. Her okuduğumda ilk iş sahibindene girip ilanlara bakmak oldu. Piyasada çok az araba var ...
anlamadigim bir kısmının arka koltuk yok ve 4*2 yazmışlar??? Otomatik 4x4 koltuklu sadece 1 araba gördüm.
Oluyorkorandonun standart haline ve jantlarına 32x11.5 lastik oluyor mu?
peki standart janta en büyük hangi lastik oluyor acaba?Oluyor
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kabin yükseltme ile 33 lastik sokuluyor , torsiyondan yukseltme ile 32 lastik , lastik kalin almayin 32 11.5 lastik 305 e tekabul eder 265 gibi degerde kalmaya çalışınpeki standart janta en büyük hangi lastik oluyor acaba?
aslında aracı kupadan yükseltmeyi düşünüyorum. bugün n11 indirimleri varken lastik işini halledeyim dedim ama istediğim lastikten kalmamış. bari alabildiğim en iyi f/p lastiğini alayım diye düşünüyorum.
33x12,50 lastikler var sanırım şu an ama standart janta olur mu?
neden? fazla yakar diye mi?Kabin yükseltme ile 33 lastik sokuluyor , torsiyondan yukseltme ile 32 lastik , lastik kalin almayin 32 11.5 lastik 305 e tekabul eder 265 gibi degerde kalmaya çalışın
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir arabanın cekis olayını kalın lastik yavaşlatıyor camurda balcikta ince yuksek lastik ideal olanı kalin lastik gosteristen baska birşey degil amaca hizmet etmiyorneden? fazla yakar diye mi?
Abim merhaba , burada bi usta arkadaşa durumu anlattım gelecek hafta sonu yükseltme işine başlayacağız ustaya izah ettim ne sekilde olması gerektiğini anladığını sanıyorum )Avukat bey bırak şimdi korando,yu ünimog,u besta ne alemde ondan haber ver o gelir hepsini üter