Arama sonuçlarınız

1. B

Panelvan Ve Karavan Ruhsatlı Araçlar Arasındaki Vergi Sigorta Farkları

merhaba Kamp amaçlı bir araç hazırlamak istiyorum. İki seçeneğim var. Ya panelvandan çevirme bir karavan alıp arkasına motorumu asacağım. Yada panelvan bir araç alıp demonte kamp ekipmanları ile donatıp kullanacağım. (Webasto , güneş paneli ve yan tente sabit olacak gerisi portopoti wc , kampet...

2. B

Kuru Buz Ile Yiyecek/içecekleri Daha Uzun Süre Soğuk Tutmak

Kurubuz -78.5 derecededir. 1 kg kuru buz gaz haline gecerken (sıvı hale gecmeden buharlaşıyor) 150kilokalori ısı çeker ortamdan. 1 kg -18 derecedeki su buzu ise yaklaşık 100kilokalori çeker. Yani aynı soğuk ortam için 1 kg kuru buz yerine 1.5 kg su buzu gerekir. Kuru buzun diğer bir avantajı da...
  3. B

13 Temmuz Gecesi Yıldız Pozlama Planlaması

Ben varım Bana bulentberksan@yahoo.com dan ulasabilirsin

4. B

Yeni Jimny 2018-2019

Çok güzel bir haber
  5. B

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Decathlona gidip bakın kendinize gore birini secin bizim uzaktan tavsiyede bulunmamız dogru olmaz. Ormanlı dağlı kamplar yerine sayfiye plaj türü yerlerde kullanacaksanız black olanlari dusunun sıcak adamı fena yapar , balkon olmasa da olur Ama orman dağ türü yerlerde kullanacaksanız güneşten...

6. B

Knaus turkiye temsilcisi varmi

Orhan ve Sercan beyler bu mesajıma yazılan cevapları simdi gordum ıncelikle cok ozur dilerim. Takokaravan zamanında deseo icin fiyat almistim ama fiyat bana anormal pahalı geldi. Esasında almanya fiyatları da benzer ama ülkemiz alım gucune gore bu fiyatlar bana anormal pahalı geldi. O zaman...

7. B

Defender Almak Istiyorum Yardim

Yiğit bey ansiklopedi gibi yazmışsınız. Defender almayı düşünmememe rağmen zevkle okudum yazınızı elinize sağlık
  8. B

Niva - Vitara - Samurai Arasında Kaldım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Hayat tecrübesi kazanmak icin guzel bir yontem (dalga gecmek icin yazmadım ciddiyim) ama maliyeti yuksek olacaktır. Ben de makine mühendisiyim , sanayi sitelerinde gorecekleriniz size mesleki olarak bisey katmaz ..... Serefsizlik 101 , yalan 203 , bilgisizlik 102 , cahillik 305 , hırsızlık...
  9. B

Niva - Vitara - Samurai Arasında Kaldım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Bu aracların tümü öğrenci dar bütçeli ve sanayi tecrübesi olmayan genç arkadaslar için intihar niteliğindedir.

10. B

Mercedes O 403 Veya Neoplan Skyliner'ı Karavan Yapmak Istiyorum?

Once bunları arastirin 1- hayalinizdeki araca ruhsat alabilecekmisiniz? Daha dogrusu proje cizim ve uygulama sonrası bu aracın tescil kodunu ticari otobüs den özel amaclı karavana değiştirebielcekmisiniz? 2- bu aracı kullanabilecek ehliyete sahipmisiniz. 3- hepsi evetse bu aracı yaptırmak size...

11. B

Motokaravan Mıdır?

İci bos olursa Muayeneden kapalı kasa kamyonet olarak gecebilirsiniz belki (yandaki tente iş açabilir). Ama bu aracı yolda polis cevirdiğinde merakını celb edip içini görmek isteyebilir. ve içinde sabit mobilya olursa ceza yazabilir aracı bağlayabilir
  12. B

Kan Verelİm Arkadaşlar

Arkadaşlar ülkemizde ciddi bir kan açığı var. İhtiyaç insanların %3’ünün kan vermesi ile karşılanabilirken insanımızın ancak %1’i kan veriyor. Geri kalan nasıl karşılanıyor derseniz başı sıkışan insanın alel acele bulunmaya çalışılan eş dostundan…. Bu esnada çok kayıplar da yaşanıyor. Halbuki...

13. B

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

Sistem aynen devam. Yükseltmeden kaatınız nedir anlamadım. Kasko değerinin %5 inden fazla ise bir basamak asagidan oduyorsunuz (dilekçe vererek)
  14. B

Mini Camper Yapmaya En Musait Araç

Guzel bir station vagon da olabilir.
  15. B

Hayalim boyle bir arac alıp ustune buyuk bir tavan sepeti ve yanına katlanır tente takmak. Neden karavanbox turu seyler istemediğime gelince... Bu aracların ici zaten kucuk ve tavanları alcak. Yatak duzeni alınca icersinde oturulamıyor. Insana daral gelir diye dusunuyorum. Ayrıca bu koca kutleyi...

16. B

Arkadaslar Hem gundelik hayatta kullanabileceğim hem de yayla piknik turu faaliyetlerde hayatımı kolaylaştıracak karavan ruhsatı vs uğraşamadan kullanabileceğim araç almaya karar verdim. Renault Cango fiat doblo-fiorino , ford connect peugeot berlingo , mercedes citan , opel combo türü...
  17. B

Offroad Ranger Ve Diğer Sorular?

Standart bir ranger'in neler yapabileceğine hakkaten şaşırabilirsiniz. Özellikle tecrübeli bir sürücü iseniz çok özel araçlar hariç tüm 4x4'lerin peşinden hatta önünden gidebilirsiniz. Arkada lsd bayağı iyidir. Uzaklaşma açısı hariç canınızı sıkmaz. Ama bunları söylemek için yazmadım bu...
  18. B

Offroad Ranger Ve Diğer Sorular?

Eğer yük taşımıyorsanız duster tavsiye ederim. Konfor kamyonetlerden çok iyi , yakıt çok az. Sürat fren ve yol tutuş çok daha iyi. Bandrol , hız limiti muayene gibi konularda cok daha avantajlı.

19. B

Uyku Tulumu Seçİmİ

Cocoon300 cok guzel bir tulum kucucuk ve konfor -5 e kadar dayanıklı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak boyunuz 1.80 üzeri ve kilonuz 90 kg üzeri ise içine sığamayıp sabaha oadar uykusuz kalabilirsinşz, cocoon da size yok yani tek ölçü. Boyunuz kilonuz fazla büyük ölçüsü olan tulumlara bakın...
  20. B

Ultrahafif Çadır-mat-tulum Almam Lazım

kampçılığa yeni başlayanlara tavsiyem ultralight la başlamamaları yönündedir. Bunun sebebi carfur çadırında yatmayan 1000 liralık çadırın tulumun farkını kıymetini anlayamaz. Özellikle genç arkadaşlar çöl yada jungle da 1 hafta survivaş yapmayacakları için ağır olsun ucuz olsun ki sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri