Arama sonuçlarınız

1. tekelimustafa

Ankara Güdül Sorgun Göleti

2-3 yıl önce ücretli bir yer değildi burası dolayısıyla elektrik alınabilecek herhangi bir düzenek yoktu.şu anda da yoktur diye düşünüyorum. çadır kuranlar çoğunlukta idi ve 1-2 tane de karavan vardı. günübirlik pikniğe gelenler de mevcut. büfe market vs. de bulunmuyordu. birkaç tane çeşme...

2. tekelimustafa

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

niewiadow N126et var.
  3. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

2kw olan ile 5kw olan arasında çok az fiyat farkı var. yazılı değerleri gerçekten veriyorlar mı acaba? risk almamak için 5kw olan tercih edilebilir ancak 2kw daha mantıklı gibi. 5kw olanın fanı da büyük olacaktır ve elektriği daha çok tüketecektir diye düşünüyorum. tabi daha kısa süreli...

4. tekelimustafa

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

buzdolaplarının kalkış anındaki elektrik talebi için kondansatör takan karavancılar vardı. ilk deneyen de Doğan Böncü (doğan 124) olması lazım. forumda sabit konusu var. bu dizel ısıtıcılar için de benzer bir uygulama düşünülebilir belki..
  5. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

ben de düşünme aşamasındayım. peki neden 5kw lık modeli tercih ettiniz? biraz fazla değil mi sizce. evde elektrikli fanlı ısıtıcı kullanıyorum. çoğu kez küçük bir oda için 1. kademe yeterli geliyor. (1000w)

6. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

akü şarjı için çeki demiri taktırırken elektrikçiye bir hat çektirdim. bu hat karavan fişi içerisinde geri vites hattında. (ilerde belki lazım olur diye çektirdim)bu türden şarj işini de araştırıcam veya açacağım konuda buna da değinicem. karavanı O2 olarak alacaktım ancak son anda O1 de karar...

7. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim. anladığım kadarıyla, başlangıç olarak elektrikli cihazlarımın teknik değerlerini bir araya toplayıp gerekli enerji miktarımı belirlemem gerekiyor. bunları belirledikten sonra gerekli akü miktarı ve buna uygun şarj alternatifleri şekillenecektir. enerji...
  8. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

jeneratör bana da mantıklı geliyor. 1-2 saatte aküyü doldurur mu sence? yani bu bir tahmin mi yoksa böyle bir tecrüben var mı?
  9. tekelimustafa

Kampingler.com Yayında

birkaç gün önce siteyi görür görmez hemen üye olmuştum. site tasarımınızı çok beğendim. inşallah aktif bir kullanıcısı olmayı düşünüyorum. sitede yalnızca ücretli kampingler mi bulunacak? örneğin bugün konusu vardı, ankarada sorgun göleti var. ücretli değildi ben gittiğimde. dağın başında ancak...

10. tekelimustafa

işte ben de bundan korkuyordum. ısıtma işi benim için önemli. lpg li sobaları bu yüzden önemsiyorum.

11. tekelimustafa

araç aküsünü kullanmayacağım zaten. karavanın kendi aküsü var. ben sizin tabirinizle bu iri pili, karavan aküsü zayıflarsa webastoyu çalıştırmak için yedekte tutabilir miyim diye düşünmüştüm. amaç yalnızca bir gece için webastoyu çalıştıracak kadar yedekte küçük bir akü bulundurmak.
  12. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

çok teşekkür ederim. yeni yılda senden de artık bir karavan haberi bekliyoruz. 12V çakmak girişleri pek o kadar güçlü değiller bildiğim kadarıyla. enerji yetmeyecektir veya aracı baya bir uzun çalıştırmak gerekir ki su ısınsın. 12V bardak tipi su ısıtıcılar bile suyu pek ısıtamıyorlar sanırım...

13. tekelimustafa

bu cihazların elektrik tüketimleri nasıldır peki. aküyü 12V buzdolabı ve dizel ısıtıcı için kullanmayı düşünüyorum. akü zayıflarsa soğukta kalmaktan korkuyorum. çocuklar var çünkü.. akülü çocuk arabalarının küçük aküleri var. 12V 7ah var bir tane evde. bunu yedekte tutsam. karavan aküsü bittiği...
  14. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

teşekkür ederim sağolun
  15. tekelimustafa

kışın değil de baharda veya yazın düşünüyorum daha çok

16. tekelimustafa

ilk karavanımla ilk gecelemeyi burada yapmıştım. yeni karavanımla da gidicem inşallah.
  17. tekelimustafa

Garip Ve Güçlü 2019

Hayırlı olsun Yücel Bey. Takipteyiz. Bu arada Gölbaşında Beynam Ormanları var. Biliyorsunuzdur. Çok güzel yetişmiş ağaçları var. Su ve tuvalet olmadığı için çok kalabalık olmuyor. 1-2 günlük kamp kurup kafa dinlemek için uygun bir yer gibi ne dersiniz?
  18. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

karavana yapmayı düşündüğüm eklemeler.. buzdolabı: karavanda 220V bir buzdolabı var ve inverter yok. ancak 220V bulabilirseniz buzdolabını çalıştırabiliyorsunuz. elimde bulunan otobüs tipi 12V bir dolabın kompresörünü söktürüp karavandaki dolaba taktırmayı düşünüyorum. eğer yapılabilirse süper...

19. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

teşekkür ederim biz baz halini aldık. ön cam ücretli idi. veya ısıtıcı vs. ekstra hiçbirşey almadık. bu nedenle uygun oldu. imkan oldukça eksikleri tamamlamaya çalışıcaz. karavan 750 kg sınırında. araç 1.5 dci 105 bg 260nm tork ve 1500 kg. towcar sitesinde araç ve karavan uyumlu görünüyor...
  20. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

Çok sağolun.. Fiyat 40bin + kdv idi ancak yeni yılda bazı değişiklikler yaparak fiyatı 48bin yapmışlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri