pasolvon
karavansız karavancı
Forumda beni takip edebilenler bilirler. Bilginin paylaştıkça çoğalacağını savunanlardanım. Özellikle bu hobimiz hakkında edindiğim tüm bilgileri paylaşırım.
Mesajlarıma denk gelmeyenler için belirteyim, 2019'un ocak ayından beri forumun acemi karavancısıyım. İlk karavan kampımıza ailecek bu yaz çıktık. Çıktığımız anda yaşadığımız en büyük eksiklik kampinglerin bulunduğu derli toplu bir site bulamamamızdı. Yıl olmuş 2019 neden hala böyle bir site yok dedik. KampingTurkiye'nin forumdaki konusuna da sene başında yazdım ancak cevap gelmeyince kolları sıvadık. İş, güç yoğunluk derken 2020 başına açabilmek kısmet oldu.
Sitenin adresimizi duyurmaktan mutluluk duyarım. Sitemizin adresi gayet akılda kalıcı : https://kampingler.com
Kampingler.COM kamping sahiplerinin ya da kamping ziyaretçilerinin yeni kamp yeri ekleyebilecekleri, gerek tesis değerlendirmeleri, gerek doğrulanmış tesislerle iletişime geçerek sosyal etkileşime geçebilecekleri ve hatta rezervasyon yaptırabilecekleri bir sistemdir.
Kampingler.COM ile yapabileceklerinizi özetlemek gerekirse;
Bu arada benim favorim "Yakınlarımda" özelliğidir. Bir sonraki durağı planlarken vazgeçilmez bir özellik olacak.
Mesajlarıma denk gelmeyenler için belirteyim, 2019'un ocak ayından beri forumun acemi karavancısıyım. İlk karavan kampımıza ailecek bu yaz çıktık. Çıktığımız anda yaşadığımız en büyük eksiklik kampinglerin bulunduğu derli toplu bir site bulamamamızdı. Yıl olmuş 2019 neden hala böyle bir site yok dedik. KampingTurkiye'nin forumdaki konusuna da sene başında yazdım ancak cevap gelmeyince kolları sıvadık. İş, güç yoğunluk derken 2020 başına açabilmek kısmet oldu.
Sitenin adresimizi duyurmaktan mutluluk duyarım. Sitemizin adresi gayet akılda kalıcı : https://kampingler.com
Kampingler.COM kamping sahiplerinin ya da kamping ziyaretçilerinin yeni kamp yeri ekleyebilecekleri, gerek tesis değerlendirmeleri, gerek doğrulanmış tesislerle iletişime geçerek sosyal etkileşime geçebilecekleri ve hatta rezervasyon yaptırabilecekleri bir sistemdir.
Kampingler.COM ile yapabileceklerinizi özetlemek gerekirse;
- Kampingi ziyaret etmiş bir kampçı olarak kampingler.com’da olmayan bir kamping alanının eklemesini yapabilirsiniz.
- Kamping işletme sahibi bir işletmeci olarak kampingler.com’da bulunan kampinginizi doğrulayıp ondan rezervasyon ve mesaj almaya başlayabilirsiniz ya da listede olmayan kampinginizi ekleyebilirsiniz.
- Daha önceden yaşamış olduğunuz kamping deneyimlerinizi inceleme olarak yazarak daha sonra ziyaret etmek isteyen ziyaretçilere yardımcı olabilirsiniz.
- Bölgelere göre kamping arayabilirsiniz. (Örneğin; Karadeniz bölgesindeki kampingler gibi)
- Kamp imkanlarına göre kamping arayabilirsiniz. (Örneğin; havuzlu, plajı olan ve mangala izin veren kampingler gibi)
- Kamp tipine göre kamping arayabilirsiniz (Örneğin; karavan kamping, çadır kamping ya da bungalow kamping gibi)
- Arama sonuçları ekranında harita üzerinde kampingleri inceleyebilirsiniz.
- Mobil tarayıcıdan (cep telefonu, tablet vs.) kampingler.com’a girdiğinizde mobil uygulama ekranları sizi karşılar.
- Mobil tarayıcıda üsttekilerin hepsini yapabileceğiniz gibi kamping detay sayfasına girdiğinizde tesisi doğrudan arama yapabileceğiniz gibi her bir kampingin konumuna basarak cep telefonunuzun navigasyon uygulamasında o kampinge gitmek için gerekli rotayı çizmesini sağlayabilirsiniz.
- “Yakınlarımda” özelliği ile 200km çapında mesafedeki tüm kampingleri size olan uzaklığını da belirterek listeleyebilirsiniz.
- Kamp incelemesi yapan kullanıcılara site üzerinden özel mesaj gönderip detaylı olarak görüşebilirsiniz.
Bu arada benim favorim "Yakınlarımda" özelliğidir. Bir sonraki durağı planlarken vazgeçilmez bir özellik olacak.