Arama sonuçlarınız

1. muratkorkmaz54

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? kar aracı lada nivamı

2. muratkorkmaz54

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

ülkemizde ve dünyada off road yapmaya uygun olan 1 numaralı araç hangisidir....
  3. muratkorkmaz54

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? http://www.sahibinden.com/arazi_canavari_sirali_sistem_lpg_li_boya_yok_hatasizWQQaXQQ9537935WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/on_winc_arazi_lastikleri_yukseltme_kiti_v8_vogueWQQaXQQ8440875WQQpXQQdisplayitem...

4. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? herkese çok teşekürler çok yardımcı oluyosunuz bakalım birine karar verecem. iyi araştırıp sonra almayı planlıyorumki sonra tühhh demeyeyim sizlerinde yardımlarıyla bir canavar bulacam elbet
  5. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? valla abicim ben sakaryalıyım arazilerimiz bol kar dağ bayır çamur bunlar bol ben heryerde gezmek isterim buna göre uyarmı bu araçlar. seninde başını ağrıtıyorum kusura bakma

6. muratkorkmaz54

İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım?

Ynt: İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım? serkan bey hoşgeldiniz inşallah istediğinizi bulabilirsiniz. bu site benim çok hoşuma gidiyor benim arazi aracım yok ama en kısa zamnda alacam sizede forum yetkililri ve off road tutkunları yardım edecektir kesin şimdiden kolay gelsin

7. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? 30 bin ytl ayırabilirim. araziye girmek hemde şehir içinde kullanmak için almak istiyorum bazende çokmu acaba diye düşünüyorum bu fiyatlarda sağlam arazi için hazırlanmış bir tahoe alabilirmiyim yada kendim aksesuar ekletsem kaça mal olur bana
  8. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? ben bir türlü karar veremiyorum hangi aracı alayım diye çok cüsseli büyük araçlardan hoşlanırım bana güven verecek araçlardan sanırım tahoe ler hertürlü araziye uygun araç değil. küçük araç olarak cj alayım diyorum onlarda hiç güven vermiyor. tahoe lerin arazi...
  9. muratkorkmaz54

hem konfor olarak hemde arazi performansı olarak iyi fikirmi tahoe buna pek karar veremiyorum kullanan arkadaşlar artıları eksileri hakkında detaylı bilgi verebilirlerse çok sevinirim

10. muratkorkmaz54

Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen 4-5 gündür siteyi geziyorum gerçekten mükemmel bir site istediğini bulabileceğin biyer diyebilirim hergeçen gün dahada heycanlanıyorum nasıl bir araba alacam acaba diye ama iyi bir makina bulmak için hiç acele etmiyorum üyelerin yazdıklarını...

11. muratkorkmaz54

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen hoşbulduk çok teşekür ederim ben özellikle dağda çayırda çamurda bayırda karda gidebilecek bir makina istiyorum
  12. muratkorkmaz54

Askeri Cipler Nedir? Bulunur mu?

Ynt: Askeri Cipler Nedir? Bulunur mu? Ben askeriye çıkması bir araç almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi tür araç almam gerekir ve nereden bulurum ?

13. muratkorkmaz54

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen off road tutkunlar ben askeriye çıkması bir araç almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi tür araç almam gerekir ve nereden bulurum
  14. muratkorkmaz54

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar ben murat korkmaz 26 yaşındayım esnafım oto kuaförü işletiyorum çamuru çok seven biriyim bölge olarakta köyde yaşadığımız için doğayla hep iç içeyiz sehir yaşantısından uzaklaşmak isteyenleri köyümüze davet ediyorum. bana görede off road amacıda şehir...
  15. muratkorkmaz54

selamlar öncelikle herkese kolay gelsin hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum. tam olarak nasıl bir araç almam gerekir parçalarını bulmak kendi zevkime göre dizayn etmek en büyük amacım ama hangi aracın parçasını nerden bulacağım o konudada hiç fikrim yok. şimdi herkes...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri