Arama sonuçlarınız

1. sefer67

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhabalar ilk önce tamponları cevaplayım ön ve arka tamponu boyamaya vermiştim daha doğrusu aracı boyatmıştım tamponlar için istediğim renk olmamıştı onları tekrar söküp boyaya vermiştim onedenle üzerine takılı değildi. 94 ve sonrası değil aslında 95 yarı...

2. sefer67

Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 demekki unutmamışınız
  3. sefer67

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010

4. sefer67

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 her zmn bekleriz güzel şehirin güzel ilçesine
  5. sefer67

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Ad yılmaz Soyad cenger Telefon (Ev) +90-252-4670179 Telefon (İş) +90-252-4670179 Telefon (Cep) +90-538-3296828 muğla marmaris hurdacı arazi araçları falan parçalıyormuş birtane feroza parçalamış ve ben direksiyon pompası ve şarj dinomsunu almıştım ikiside çok iyi durumda ve...

6. sefer67

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım ferozaların arka amartisörleri Mitsubishi canterlerin önüyle aynıdır arkadaşlar bizzat kullanıyorum

7. sefer67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu evet tekrarlamak lazım ama daha güzel bir parkur mesela geçenlerde yeni bir yer keşfetmişiniz orası olabilir tanerle görüşüp organize etmek gerek
  8. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... orası kumsal sahil kenarı yani kendim çıktım tabi biraz çaba sarfettim yaklaşık 1 saat falan gibi ferozacılar burada kışın hep beraber kar zevki yapıyoruz genelde akşamları gittiğimiz için foto olmuyor gerçi o zevkten insanın aklına bile gelmiyor bu kayıttlı...
  9. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... buaraçtan zonguldakta 9 tane var tabi değişik modelleride ben katılırım çünkü 2 tane vr

10. sefer67

Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

Ynt: Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum bu arada bu resimlerde tampon ve pakolar boyanmamıştı o nedenle üzerinde yok boyadan çıktı bu kış hemen tabiki kar zevkine gittim

11. sefer67

Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

Ynt: Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum ben aracımı satabilirim 1996 sx Klima camlar otomatik elektirikli aynalar arazi sorunsuz 4x4 147.000 binde aracım orjinal kilometresi kaportasında bir sıkıntı yok komple boyattım fakat çiziklerden dolayı sağ önde bir darbesi vr ama...
  12. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... atmakla bitmiyor sayfama herkez davetlidir http://www.facebook.com/login/#!/pages/Zonguldak/ZOFF-ROAD-Zonguldak-Offroad-Club/280118693442?ref=ts&__a=6&ajaxpipe=1

13. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bukadar Ferozacı vr ama bir etkimllik yok birileri el atsında feroza gezisi düzenleyelim ortak bir mekanda
  14. sefer67

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhaba hoşbulduk zonguldaklıyım catalağzı elektirik santralinde bilgi işlem sorumlusuyum aracım 1996 ferozxa sx dir offroad tutkunuyum aracımın bir çok sıkıntısını kendim gideriyorumbukadar sormak istediğiniz bişey olursa ::)
  15. sefer67

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? GEZEN FEROZACILAR 1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2 2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2 3 ) İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2 4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2 5 ) İsmail...

16. sefer67

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu evet hemde çok yakından geende gelmiştik ekiple radara yeşil ferozamn vr
  17. sefer67

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Ad - Soyad: Sefer Oktay Doğum Yeri: zonguldak İkametgah : Zonguldak Semt: Merkez İlgi Alanı: Yüzme, Offroad, Sinema, Not: Doğa tutkunu bir vatandaşım Ayriyetten Feroza'cıyım
  18. sefer67

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 http://videos.streetfire.net/video/ereli-radar-tepe-gezisi_2036607.htm

19. sefer67

güzel bir geziydi
  20. sefer67

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010) ne demek sinan abi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri