Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,138
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Gruptan KANO yarışna katılan BİRCAN hanım

[attachment=1]
ve Zeki bey-İsmail bey
[attachment=2]

grubun hepsi

[attachment=3]

[attachment=4]
[attachment=5]

DSC_9795.jpg

DSC_9812.jpg

DSC_9829.jpg

DSC_9851.jpg

DSC_9862.jpg

Etiketler

İsmail bey,

emeginize , zamaniniza saglik. bence super olmus. arada sizin araci hafif camurlu mu gordum ???
eeee bu işler boyle baslar ...once yavas yavas alistirma turlari ve herseyden onemlisi camura alismak ...hele bir alsistin mi offff diyom
zaten yabancilar biz türklerden almis olsa gerek bu kelimeyi ( off ) _ camurlu yol = esanlamli kelimeyi yol disi olarak benimseyip gunumuze uyarlamislar. dir ;D ;D ;D
bir konu daha var onuda belirtmeden edemiyecem,
Biz İstanbullular olarak kemerburgaz dolaylarinda daha uzunca ve dogal ortamda olan parkurlarimiz mevcut. oofroad Kemerburgaz topiklerine goz atarsaniz FEROZAnin daha nice zor yollarda daha nice basarilarini goreceksiniz. burdan Bircan hanimada ayrica , cesaret ve becerilerini sergilemesini takdirle karsiladigimi beyan ederim. iyiki GEZENBİLİR ailesi var.

saygilarimla

Turgut.

Turgut bey günaydın,

evet çamurlu idi..kamp alanı otlu ve bazı yerler balçık şeklinde ıslak..yani dogal parkur..Bilmeden girdik..tekerler neredeyse tamamen gömülecek kadar battı.
Ferozaya çamur lastigi taktıktan sonra..sanmıyorum çıkmayacagı-yapmayacagı yok gibi ;D ;D ;D İlk denememdi çamurda..

İnşallah kemerburgaza bir yolumuz düşer.. ;D

(Cevdet bey;
aracın üstü açılınca inanın çok şık duruyor..Agız tadıyla kullanın..
bir türlü üstünü açıp da "topless" ;D ;D ;D halinde kullanamadım..
üstelik bolu festival alanı gibi bir yerde çekmişsiniz galiba...
[/quote])
Teşekkür ederim ismail bey.
Bu görüntüler Abant zirvelerinden.
Bu fotoğrafım kamp alanından;gerçektende çok keyifli oluyor üzeri açık halde iken..:smiley:

DSC_7071.jpg

Merhaba İsmail bey,

Evet Mesut beyinde dedigi gibi herzaman bekleriz. ( ben geldim deyin yeter )
hele eylul - ekim aylari bir gelsin soyle guzelce ve bolca yagislar bir baslasin .hem hava bu kadar bunaltici olmaz hemde off road tadi yaz aylara gore daha da hos olur.

Turgut

cevdet bey merhaba,

Bu hartop olan kismi demonte edince arazide yol alirken kasininiz, gozunuz, koltuklar .. yer dosemeleri toz toprak olmuyor mu?
ben 3 yildir FEROZA mi kullanmaktayim ama inanin arka hartop kismini , sunroof umu bile demonte etmeden . sadece olmasi gerektigi standarta actim. malumunuz toz toprak ..hele hele polenleri alerjisi olan birisi olarak .. hatta benim aracim klimali miss gibi klimamami acip tozlu toprakli yollarda seyir ediyorum. o bakimdan yaz sonu ve kis baslangic zamanlari benim tam oh dedigim mevsimlerdir.İki yil evvel bende Abant taydim hatta ayiptir soylemesi 1 adet aslan parcasi dag alasi bile yakalamistim.

sevgilerimle

Turgut

tge' Alıntı:
cevdet bey merhaba,

Bu hartop olan kismi demonte edince arazide yol alirken kasininiz, gozunuz, koltuklar .. yer dosemeleri toz toprak olmuyor mu?
ben 3 yildir FEROZA mi kullanmaktayim ama inanin arka hartop kismini , sunroof umu bile demonte etmeden . sadece olmasi gerektigi standarta actim. malumunuz toz toprak ..hele hele polenleri alerjisi olan birisi olarak .. hatta benim aracim klimali miss gibi klimamami acip tozlu toprakli yollarda seyir ediyorum. o bakimdan yaz sonu ve kis baslangic zamanlari benim tam oh dedigim mevsimlerdir.İki yil evvel bende Abant taydim hatta ayiptir soylemesi 1 adet aslan parcasi dag alasi bile yakalamistim.

sevgilerimle

Turgut

Merhabalar turgut hocam.
Benim araç klimasız ACS (Aç camı serinle) modelinden :smiley: Zaten amaç bu değilmi ?toz duman ve çamur...

cevdet bey, :D :D :D

tabi saglik sorunu olunca is degisiyor elbet. yinede kis gelmeden ACS olayina el atacagim . ;)

sevgilerimle

Turgut

atmakla bitmiyor sayfama herkez davetlidir

http://www.facebook.com/login/#!/pages/Zonguldak/ZOFF-ROAD-Zonguldak-Offroad-Club/280118693442?ref=ts&__a=6&ajaxpipe=1

IMG_5909.jpg

IMG0005A.jpg

IMG0015A.jpg

IMG_3374.jpg

IMG_3372.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR