Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gsunal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,150

gsunal

Ana Kamp
Yer
Istanbul
Arkadaşlar merhaba,

Acilen bir 1994 ve üzeri satılık Daihatsu Feroza arıyorum. İstanbuldan satmak isteyen arkadaslar varsa lutfren benimle iletisime gecsin. Arazi calismam var ve acilen bir tane almam gerekli. Bu gun bir tane araba baktım ancak diferansiyel kilitleri arızalıydı almadım. İlgili arkadaslar benimle assagıdaki bilgilerden iletişim kurabilir.

Simdiden tesekkurler,

Gürsel Sunal

e-mail: gsunal@itu.edu.tr
Tel: 0535 762 29 22

Etiketler
Ynt: Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

Selamlar,
91 model düşünürseniz yeni bir araba aldığım için ferozamı satmayı düşünüyorum.

İnşallah aradıgınız temiz Ferozayı bulursunuz.

Levkina arkadas merhaba,

91 model demissin aracına. Km si kac acaba? Bir de İstanbul icerisinde mi yoksa baska bir yerde misin? Baska sehirlerde olursa benim icin cok zor. Bana aracın hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

Simdiden tesekkurler,

Gürsel Sunal

Merhaba
Mesajınızı yeni gördüm yarın mail inize arabayla ilgili detaylı bilgileri ve resimlerini göndereceğim.
Saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

Bu linki mutlaka inceleyin

ben aracımı satabilirim 1996 sx Klima camlar otomatik elektirikli aynalar arazi sorunsuz 4x4 147.000 binde aracım orjinal kilometresi kaportasında bir sıkıntı yok komple boyattım fakat çiziklerden dolayı sağ önde bir darbesi vr ama değişenyok iç çamurlukta zarar yok sadece dış fiziksel kaputunu değiştirdim oda kaput açıkken aracımı serviste kaldırdılar tavana çarptı ve kaputta büyük hazar oluştu içi temizdir sigara içilmez aracımda sıralı sistem atiker lpgsi vr sorun olursa yazarım he buarada fiyatıdaa 15.500

IMG_5810.jpg

IMG_5832.jpg

IMG_5834.jpg

bu arada bu resimlerde tampon ve pakolar boyanmamıştı o nedenle üzerinde yok boyadan çıktı bu kış hemen tabiki kar zevkine gittim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR