Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,138
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Sefer bey merhaba,
güzel fotograflar için teşekkürler...

mutlaka yagmurların başladıgı...eylül-ekim aylarında etkinlikler tekrar başlayacaktır.Biraz sabırr...
Şu anda dikkat ederseniz hiçbir topik--hiçbir marka etkinlik düzenlemiyor..Malum..yaz tatili..okullar kapandı..herkes yazlıkta..denizde...v.s

Bu arada Zonguldakta sanki 2-3 tane Feroza görüyorum gibi..

"Aracınızı satarsanız nasıl etkinlige katılacaksınız Sefer bey ;D ;D ;D ;D ;D "

şaka tabii..

Etiketler

Neee...9 tane Feroza mı var... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Bildigim kadarıyla Feroza topigine kayıtlı sadece 2 kişi var..

Davet edelim arkadaşları topigimize..

Sefer bey dikkatimi çeken bir şey..

Zonguldak ekibi olarak yaptıgınız off road gezilerini inceliyorum da..mıcır taş-kum dolu bir yerde tampona kadar gömülmüş hoş bir fotograf var..gösteri miydi..gerçek mi ? vinçle mi çıktınız o durumdan.. ;D

orası kumsal sahil kenarı yani kendim çıktım tabi biraz çaba sarfettim yaklaşık 1 saat falan gibi ferozacılar burada kışın hep beraber kar zevki yapıyoruz genelde akşamları gittiğimiz için foto olmuyor gerçi o zevkten insanın aklına bile gelmiyor bu kayıttlı olanda ismail hocadır zonguldakta belkide türkiyedeki en temiz feroza daha 80.000 küsürde ve poşetleri üzerindeydi bir bayandan aldı onu

Sefer bey merhaba,

yapmis oldugunuz etkinlikleri bu guzel karelerle bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim.Dikkatimi ceken bir karede ( on ve arka tampon )
demonte etmisiniz. daha onceki yazimda belirtigim gibi 94 model sonrasi FEROZAlarimizin artik ne maksatla hesaplanarak nedendir bilinmez on ve arka tamopnlarin uzatilmasi arazide diger FEROZA lara nazaran eksi puan vermekte.ayrica Zonguldakta 9 adet FEROZA dan bahsediliyor nerde diger arkadaslar ? İsmail beyin belirtigi gibi o arkadaslara bir davet gonderseniz de listemize eklesek hem burada paylasailacak o kadar cok konumuz varken.

saygilarimla

Turgut

tge' Alıntı:
Sefer bey merhaba,

yapmis oldugunuz etkinlikleri bu guzel karelerle bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim.Dikkatimi ceken bir karede ( on ve arka tampon )
demonte etmisiniz. daha onceki yazimda belirtigim gibi 94 model sonrasi FEROZAlarimizin artik ne maksatla hesaplanarak nedendir bilinmez on ve arka tamopnlarin uzatilmasi arazide diger FEROZA lara nazaran eksi puan vermekte.ayrica Zonguldakta 9 adet FEROZA dan bahsediliyor nerde diger arkadaslar ? İsmail beyin belirtigi gibi o arkadaslara bir davet gonderseniz de listemize eklesek hem burada paylasailacak o kadar cok konumuz varken.

saygilarimla

Turgut

Merhabalar

ilk önce tamponları cevaplayım ön ve arka tamponu boyamaya vermiştim daha doğrusu aracı boyatmıştım tamponlar için istediğim renk olmamıştı onları tekrar söküp boyaya vermiştim onedenle üzerine takılı değildi. 94 ve sonrası değil aslında 95 yarı yılından sonra çıkanlarda arka tamponlarda sinyal var onun da nedeni o seriden sonra arka sitepneyi bagaj kapısının sağ tarafına çekilmiştir 95 ve öncesinde biraz daha orta tarafta durur ortada durduğu içinde sağ sinyal rahatlıkla görünüyor fakat 95 ve sonrasında kapıya ağırllığı eşitlemek amacıyla sitepneyi sağa yanaştırıldığı için arkadan seyreden aracın sağ sinyalini görme düşüklüğünden arka tamponlara sinyal eklenmiştir bu nedenlede tamponlar bir kaş cm genişmeiştirler her modelindeki ayrıntıları biliyorum. diğer arkadaşlara gelince 4 tanesi sanayide motor ustası internetle işleri olmaz ema etkinliklere gelir gerçi onlardanda biri hariç üsttarafta 3. resimde ortadaki gri daihatsunun sahibini 1 hafta önece trafik kazasında kaybettik diğerleride biri gaz istasyon sahibi faln gib biz burada gezi yaptığımız zmn geliyorlar büyük bi etkinlikte aracı olurum konuşurum onlarla gelirler umarım :smiley:

1995 hazirandan 1996 ocak olması lazım.jpg

1996 hazirandan 1997 son seri aynı.jpg

1994.jpg

sefer bey merhaba,

Haklisiniz. arka kapi agirlik merkez esitleme ve de sag sinyal gorusu yuzunden tamponlara lamba monte isine diyecek hicbir seyim yok
demek ki japon muhendislerde yanilabilyormus. ben aslinda gunumuz muhendislerin de dusunemiyecegi Offroad parkurlarini kast etmistim
dik ve baya egimli alanlarda uzun olan tamponlarimiz sikinti vermekte. eee madem arazi araci sahibi olduk o zaman maximum sartlarda bakalim arabamiz ne yapiyor demiyormuyuz....( yane ben oyle demistim ) onun icin tampon yakintim olduydu . yoksa girme cikma daha duz yol bul mantigi gutmek en hayirlisi .....
bilgilendirme icin de ayrica tesekkur ederim.

selamlarimla

Turgut

Bircan hanim,

Siz aracinizi belden asaga boyatiniz mi? ben sanki yesildi diye hatirliyorum

saygilar

Turgut

Turgut bey merhaba,

Bircan hanımla Bolu gezenbilir festivalinde karşılaştıgımızda aynı soruyu bende dikkat ettigim için sormuştum.
evet tamamı yeşil olan aracının belden aşagısını açık renge-gri boyatmış..Daha dikkat çekici olmuş ama..

Arkadaşlar..

Daihatsu Feroza-Rocky ' nin KRONOLOJİK olarak bugünlere gelişi ile ilgili birkaç fotograf....

nereden nereye...... :eek: :eek: :eek:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

f7010.jpg

daihat10.jpg

f5010.jpg

f6010.jpg

Tuhaf :eek:

ama ilk gunki hali de hic fena sayilmaz.... yine ellerinize ve aarastirma ve yayinlama olayina tesekkur ederim ;)

selamlarimla
Turgut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR