Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,138
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Bunlarda kar manzaraları
alttaki resimda nissan patrol var 3.1 6silindir battığı yerden kim kurtarıyor tabiki

1.6 4 silindir feroza :smiley:

IMG_5906.jpg

IMG_5907.jpg

IMG_5909.jpg

IMG_5908.jpg

IMG_5910.jpg

Etiketler

Sefer bey merhaba,

ön tamponu ne gibi bir maliyete yaptırdınız.?

sefer bey,

bence cok hos bir video olmus. emeginize saglik.
Bu arada on tamponun aynisindan ( offroad ) vardi sonra aracini muayneye goturecek diye kendi orjinal tamponunu takmisti ve bana dedigi offraod tampon orjinale gore daha agir olduguydu. tabi bu kisiye ve aracina nasil baktigi ile ilgili dir .diye dusunmekteyim.
sizce?

tge

tabiki ağır fakat avantajıda var dezavantajıda var avantaj küçük çaplı kazalarda sizin aracınıza hiçbirşe olmuyor fakat büyük bir kaza yaparsanız ozmn tamponun bağlandığı bölümler eziliyor tampona bişe olmadığı için ama arabaya hiçbir ağırlığıda yoktur bu arada ben muayneden öntampon takılı iken geçtim

Günaydın Arkadaşlar...

Sefer bey : kullanışlı bir tampon yaptırmışsınız..herkese nasip olsun inşallah...

sefer bey merhaba,

Arac Muayeneden gecti dediniz. Türk TÜV den mi yoksa eski ( karayollari ) fenni muayene istasyonlrindan mi? pek anlamadim.
Malumunuz avrupa standarlari uygun sekilde yeni Türk Tüv araclari kontrol etmekte. bu durumda aracin onunde sag ve sola donusleri belirten lambalarin hatta ariza durumlarda dortlulerin olmamasi beni hakikaten cok sasirtti.

saygilarimla

Tge

tameray' Alıntı:
Evet, ben de sadece 1 tanesini görebiliyorum

Hoşgeldiniz Tameray arkadaşım..

Terioscu olarak aramıza hoşgeldiniz....

sanırım yanlışlıkla yazdınız..ama olsun..her zaman yeriniz var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR