Arama sonuçlarınız

1. D

Güneş Paneli Için Öneri

Şu an facebook ta ne olduğunu anlayamadığım yatırımsız kazanç söyleyenler var ille de telegramda olmak gerekiyormuş

2. D

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Arkadaşlar yeni konu açamadım kusura bakmayın ama bir konuyu merak ettim: Yurt dışında Türk plakalı iki araç birbirlerine çarpıp kaza yaparsa Yeşil sigortalar mı devreye girecek yoksa Türkiye'deki mecburi sigortalarımı yada ikisi demi devrede olacak?
  3. D

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Edirne de Cuma günü kurulan büyük pazarda fiyatlar LEVA ile belirtiliyor

4. D

12:01 nikli Kardeşim. Lütfen İMPELLER bunun ne olduğunu arayıp incelermisin? Bu parça benim hayal kurduğumu düşündüğün şanzıman sisteminin en önemli parçasıdır

5. D

Eminisiniz öyle bir şeyin olmadığından ? Ben olduğundan eminim ve olduğunu da yine iddia ediyorum çünkü ben böyle sistemi olan 1964 model Ford araba yı epey zaman kullandım. Yokuş aşağı uzun süre inen bir römorkun yani çekme karavanın kendi frenlerinin hep aktif durumda olmasından dolayı...
  6. D

Çekme karavanın frenini iptal etmenin özel şartı SÜREKLİ YOKUŞ İNMEK olunca elbette sürekli iniş bitince çekme karavanın fren sistemi yine çalışır hale getirilir.
  7. D

Çekme karavanın fren sistemini iptal etmek ayrı bir şey sökmek ayrı bir şey. Lütfen farkı ve neden fren sistemini iptal edilmesi gerektiğini bir daha düşünün derim

8. D

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

Anlayamazsınız çünkü adı üstünde "ORTALAMA" bir deger

9. D

Ben tork kuvvetini hiç bir mekanik işlem, dişli kullanmadan aracın gerektiği kadar değiştiren, kademeli değil yani 5.vitesten kendi kendine 4 vitese gecen vites kutusundan bahsetmiyorum ben söz gelimi araca o an için tork kuvvetini sadece ve sadece binde2 oranında değişmesi gerekince bunu...
  10. D

Gerçek otomatik viteste aracı kullananın isteği ile anında istediği oranda tork artar.

11. D

Komik falan değil .Şu an halk arasında otomatik vites diye adlandırılan sistem aslında Düz vites şanzımanın otomatik seçimli halidir yani düz vitesten farkı vites seçimini siz değil de araçtaki bilgisayarın yapmasıdır. Gerçek otomatik vites sisteminde ise seçilecek vites filan yoktur...
  12. D

Yol bilgisayarı dediğiniz şey basit bir uygulama ve onun kalibreli olduğunu bilen de yok.
  13. D

Kusura bakma ama akadaşım sen henüz tam otomatik vitesin ne oldugunu tam ögrememişsin,Tam otomatik vites kutusunda dişli mişil filan yoktur hatta bir birine degen herhangi bir şey bile yoktur.Derim ki 1960 model Amerikan arabalardaki otomatik vitesi bir incele derim.

14. D

Neden 100 km ortalaması?
  15. D

Şayet ben çektiğim karavanın frenini iptal ettimse yokuşu hep yavaş inerim böylece arkamdaki karavan bana hep kancadan yaslanık olduğu için sizin tanımladığınız ama benim tam net olarak anlayamadığım "VURMA" Fiili olmaz diye düşünüyorum
  16. D

100 km de şu kadar litre yakıt tükettiğini nasıl anlıyorlar?

17. D

Bende 100 km de şu kadar yakıt tüketir kıstasını anlamıyorum. Benim ölçüm 1 litre yakıtla kaç km gider?
  18. D

Çekme karavanın mekanik fren sistemini geçici olarak devre dışı bırakmak çok mu zor ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri