Güneş Paneli Için Öneri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teoman2020 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,309
Sanmıyorum. Çünkü ödeme aldım

Güneş Enerjisinden Para Kazanmak (Ödeme Kanıtlı 2022) detaylar mevcut burada.

O zaman sas holdingin kuruluş ve çöküşünü internetten bir araştırın. Konuyu uzatmak istemediğim için isim vermek istememiştim, bunun mağdurlarıda bir süre ödeme almıştı. Şimdi muhtemelen olmayan hayali bir holdingin peşinde koşuyorlar, yılların birikimini kurtarmak için.

Onlarda çatıya kuracağınız güneş enerjisinin fazlasını satarak zengin olma vaadi ile başlamışlar.

Etiketler
Netflix "Inventing Anna" 9 bölümlük belgesel dizi.

25 yaşındaki Rus kızı Anna, NewYork'da kolay para sevdasında olanları çarpıyor bir süre. Koskoca bankalar, saati 1000 dolarlık avukatlar, oteller vs dahil.

Boş hayaller pazarlayıp kişileri kandırmaya çalışanlara söylenen bir söz vardı "anan güzel mi? "
Demek bahsettiiniz dizi de buradan esinlendi :smiley:

O zaman sas holdingin kuruluş ve çöküşünü internetten bir araştırın. Konuyu uzatmak istemediğim için isim vermek istememiştim, bunun mağdurlarıda bir süre ödeme almıştı. Şimdi muhtemelen olmayan hayali bir holdingin peşinde koşuyorlar, yılların birikimini kurtarmak için.

Onlarda çatıya kuracağınız güneş enerjisinin fazlasını satarak zengin olma vaadi ile başlamışlar.
Tosuncuklar bitmiyor bi türlü. Yok tavuk, yok güneş enerjisi. Bir ara bitcoin çiftliği de vardı.
Bir de para aldım yalanları.
Gerci ilk yokuş çıkarken alanlar oluyor ama yüzdesi çok azdır. Buraya kadar düştü ise linkler, çoktan keklik avına çıkmışlardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR