Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Karavan Dönüsümü

En mantıklı öneri, tamamen katılıyorum

2. buralpdi

Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

Küçük motosikletlerin en güzel tarafı, benzin pompasına yanaşıp fulle-doldur diyebilme özgürlüğünü veriyor insana 😀 😀 😀
  3. buralpdi

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Janberk hocam keyifle izliyoruz, tekerinize taş değmesin, selamlar

4. buralpdi

Karavanda Sky Window (cam Tavan) Olması Gerekli Mi? Kullanışlı Mi?

Bu deyiş bir arkadaşın hayatının kısa özeti :smiley: Yeni çıkan firmaların çoğunluğu MDF kullanıyor, ürettikleri karavanların acaba kaçı gerçekten 750kg altı 01 tip onayına uyuyor. Ölümlü bir kaç kaza sonrası (Allah göstermesin, kimseye kaza bela vermesin) devlet tartmaya başlayınca...
  5. buralpdi

Karavana Taşınacağım Yardım.

Elimdeki bütçeyle bu veya buna benzer bir araç alırım, biraz pazarlıkla bu aracı 130,000tl alsam kalan 20,000tl ile karavan ruhsatını alır, üstüne güneş paneli ve invertör alarak yoluma devam ederim...

6. buralpdi

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

Kolay gelsin, merakla bekleyeceğiz sorunları ve çözümlerini :smiley:

7. buralpdi

Gördüğüm kadarı ile yerli üreticilerin %90'nı MDF 'den mobilyasını yapıyor, MDF ahşap paneller içerisinde en ağır olan malzemelerdir, vida birleşmelerde zamanla kendini bırakan bir malzemedir, yapıştırıcı kullansanızda yapışan noktayı rahatlıkla koparabilen malzemeyi hareketli ve esneyen bir...
  8. buralpdi

Bu konuda da haklısınız, ağırlık merkezi yukarı kayarsa savrulma riskiniz artar, fakat dolaplarda ihtiyaç, o zaman burada her daim üstüne basa basa söylenen ''doğru yükleme'' kavramı devreye giriyor, bakıyorum doğru yükleme denince insanlarda topuz binen yük olarak algılıyorlar, halbuki...
  9. buralpdi

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yücel Hocam 2023-2024 eğitim sezonunuzda başarılar dilerim, tüm çocuklara Allah zihin açıklığı versin, Selamlar

10. buralpdi

Bu düşüncenize kısmen katılıyorum, Çekme karavanda içeride yolcu taşınmadığı için hiç bir tehlikesi yok, eğer üretici kilitli kapak kullanmadıysa bile (bir çok karavanda bas -çek kilit kullanmıyor) içerdeki malzeme karavan içine düşer, zarar verirse karavan içine zararı olur. Motokaravan da ise...

11. buralpdi

2000-2004 Ducato Motorlarından Hangisi Tercih Edilmeli

Öncelikle aracınızın kilometresi, şasi durumu, kaporta durumu ve özellikle motor performansı önemli, hangisinde düzgün bir araç yakaladınız motorun kaç cc olduğunun bir önemi yok. En tutulmayanı 2,5 düz dizel aracı kullandım, aldığımda performansı kötüydü, km az ama araç gitmiyordu, bakıma...
  12. buralpdi

Sanatçı Sümer Ezgü Çekme Karavanı Ile Kaza Yaptı.

Bu son resime bakınca karavan direğe vurduğu an da kaplin kolu bu basınçla kendisinin açılma ihtimali var mı acaba? veya diğer kaza resimlerinde açık olanlar da aynı şekilde çarpma esnasında açılıyor olabilir mi? Güvenlik açısından, acaba belli bir noktadan sonra kaplinin aracı bırakması...

13. buralpdi

Normalde evet çıkmaz, fakat kaza anında öyle şeyler oluyor ki akıl sır ermiyor, çıkmaz dediğiniz vida kopmaz dediğiniz parçalar un ufak olabiliyor. Bir de şöyle düşünelim, denge ayağı açık yol almak isterseniz ilk tümsekte geriye doğru ayağı bükmesi veya kırması gerekir
  14. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Güle güle kullanın, benim araç da antenin arkası ve kaput üstünden soyulmaya bu sene başladı
  15. buralpdi

Kaza anında açıldığını düşünüyorum, açık unutulsa topuzu araca bağlarken farkına varılır diyorum, ayrıca bu şekilde o kadar yol nasıl gider her tümsek de sürter. Çok geçmiş olsun

16. buralpdi

Çekme Karavanın Düz Zeminde Yana Yatık Durması Hk.

Pilot tekerin şaseye bağlantı yerinde kaynak var, normalde kaynaksız(bildiğim kadarı ile) civata somun olarak montajlı olması gerekiyor, bu durum şasenin kazalı olabileceğini düşündürüyor.
  17. buralpdi

Yaşam Aküsü Seçimi ?

Tesadüfen bu video düştü önüme, jel mi lifepo4 mu derken başka bir alternatif Lithium Titanate Pil mehmet official on Reels | mehmetoffical09 · Original-Audio https://www.akakce.com/pil/en-ucuz-yinlong-lto66160h-2-3v-40-ah-lithium-titanate-sarjli-fiyati,240761672.html Söylendiği gibi ömür...
  18. buralpdi

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Sizinle tanışmadık o yüzden yorum yapamıyorum, ama Emmi giyim tarzı nedeniyle, Atilla ağbi duruş ve saçlarıyla kendini belli ediyor. Bu açılışa katılamamıştım.

19. buralpdi

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Bir ay önce oradaydım, bungalovların orada kaldım, sezonluk kalanlar var, o yüzden tek kişi gidip rahatça kalabilirsiniz, hafta sonu piknikçilerden dolayı biraz kalabalık oluyor, karavan başı 100tl günlük.
  20. buralpdi

Tüp Havalandırma - Menfez

Hazır malzeme yok, delik çapınız kadar pimaş boru veya benzeri üründen sorununuzu çözersiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri