Arama sonuçlarınız

1. seyyah01

Jeep Grand Cherokee 4.7 Isindiginda Stop Etme Problemi

Merhaba, çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama aynı sorun bende de var nasıl çözüme ulaştınız acaba sorun neyden çıktı?

2. seyyah01

Chevy 454 motor hakkında bilgi

Ynt: Chevy 454 motor hakkında bilgi Çok teşekkür ederim bilgileriniz için.
  3. seyyah01

Ynt: Chevy 454 motor hakkında bilgi 30 lt :D iyiyimiş valla v8 5.2 jeep ler 1.3 japon araçlar gibi yakıyor yanında :) Chevy 350 nin yakıt durumu nedir benzin&lpg ?

4. seyyah01

Ynt: Chevy 454 motor hakkında bilgi Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Ben bu motorun Chevrolet Blazer k5 jipi üzerindeki verilerini öğrenmek istiyorum
  5. seyyah01

Merhaba arkadaşlar bu motor tipi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Blazer k5 in üzerinde ? Saglamlıgı, yedek parça durumu, 100 km de yakıt sarfiyatı?

6. seyyah01

Navara jant lastik yardım

Merhaba, 2008 model navaram için jant lastik bakıyorum, standart haliyle navaraya takabileceğim max jant lastik genişliği nedir? 10x15 jant ve flanş var elimde

7. seyyah01

Samurai arazi şanzuman kilitlenmesi???

Ynt: Samurai arazi şanzuman kilitlenmesi??? Bu sorun genelde araç tam durmadan arazi vitesini değiştirmeye çalıştırmak oluşuyor. Çözümü çok basit. Arazi vitesinin oldugu plastik körüğü söküyoruz, vites kolunun çekince çıkmaması için yapılmış olan basit halka şeklindeki kilidi çıkarıp vites...
  8. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas Dursun usta makasları yukarıya alırken dingile vereceğimiz açıyı neye göre ayarlıyoruz? birde şaftı yeniden yapılandırmak lazım dediniz bunu biraz açarmısınız.
  9. seyyah01

Suzuki motordan gelen ses

Ynt: Suzuki motordan gelen ses cevaplarınız için teşekkürler

10. seyyah01

Ynt: Suzuki motordan gelen ses alakanız için teşekkür ederim, bugun ustaya gosterdım sesin pistonla gömlek arasındaki boşluktan gelebilecegini söyledi. avansı düşük seviyede tutmanın bir zararı olabilirmi peki

11. seyyah01

Merhabalar, suzuki samurai aracımdan avansa paralel vurultu sesi geliyor. avans ayarını düşürünce ses minimum seviyeye iniyorr sürüş esnasında duyulmuyor, ancak tam tersi avans ayarını normal seviyeye getirince vurultu hissedilir derecede artıyor. muhtemel problem nedir? avans ayarını minimum...
  12. seyyah01

Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim..

Ynt: Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim.. Allah analı babalı büyütsün..

13. seyyah01

Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim..

Ynt: Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim.. Maşallah araç çok diri duruyor kazasız belasız günlerde kullanın. standartların dışına çıkartacak mısınız?
  14. seyyah01

Suzuki Samurai Şanzıman değişikliği Yardım

Ynt: Suzuki Samurai Şanzıman değişikliği Yardım Selam Dursun usta, bugun sj 410 un arazi şanzımanını söktüm hafta sonuna kadar benim samurai a monte etmiş olurum. volanttaki değişikliği burda yaptırabilecegimi sanmıyorum çünkü daha önce burda öyle bir değişiklik yapan yok. nasıl işlenmesi...
  15. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Şanzıman değişikliği Yardım arazi şanzımanı değişikliğinde 2h konumundayken çekişte farkeder Dursun usta. difransiyel değişikliği hakkında ne dersin dediğin gibi 413 aksları kullanacam onun haricinde bilmem gereken başka bişey var mı? 410 difransiyelleri bire bir uyum...

16. seyyah01

Merhaba arkadaşlar. 89 suzuki samurai sj413 sahibiyim. aracımda 31 mt lastik var ancak şuan lastik ebatından dolayı çekişte problem yaşıyorum. bu problemi ortadan kaldırmak için planladıgım şeyler 1- şanzımanı sj410 takmak 2- arazi şanzımanını 410 takmak 3- 410 difransiyelleri takmak. bu 3...
  17. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas difler i kullanabilirsiniz dediğiniz karpuzun içindeki dişliler mi?
  18. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas Selam Dursun usta, arazi şanzımanından ziyade normal şanzımanıda kullanabilir miyim 413 için, 410 nun şanzımanı 5 vites, kullandığım takdirde artısı eksisi ne olur? diferansiyelleri direk değişebilir miyim yoksa bir tadilat gereklimidir. 413 ün aksları 410 un diflerine direk...

19. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas sj 410 dan 413 e perfonmansı artması için hangi parçaları takabilirim?? arazi şanzımanının değişebilecegini biliyorum merak ettiğim 413e 410 arka ayna takılır mı? takılıyorsa performans artışı olur mu? 413 ün üzerinde 31 mt lastik var.
  20. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas çiftli küpeleri nerden temin edebiliriz ve fiyatı nedir? max esneme anında bu küpenin boyu kaç cm oluyor peki 18 cm i geçiyor mu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri