Chevy 454 motor hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,689

seyyah01

Ana Kamp
Yer
kktc girne
Merhaba arkadaşlar bu motor tipi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Blazer k5 in üzerinde ? Saglamlıgı, yedek parça durumu, 100 km de yakıt sarfiyatı?

Etiketler
Ynt: Chevy 454 motor hakkında bilgi

454 motor bloğu Volvo Penta ,Mercurieser ve Yamaha tarafından yaklaşık 15 sene öncesine kadar teknelerde kullanıldı.1995 lere kadar ülkemizdeki çoğu paraşüt teknesinde bu motorlar kullanılırdı.Benzin fiyatlarındaki artış ve o yıllardaki benzin/ motorin arasındaki fiyat farkı bu motorları teknelerden söktürdü.Benim kullandığım motor Volvo penta idi ve dereceli eksantrikli ,4 boğaz karbüratörlü 330 bg gücündeydi ve inanılmaz zevkli bir makinaydı.8 metrelik paraşüt teknesinin gaz kolunu ittiğim zaman tekneyi ileri fırlatırdı.çift ardışık pervaneli kuyrukla 4600 deviri çevirdiğinde 55 knotın üzerine çıkabiliyordu.
454 blok inanilmaz güç üretebilen makinadır ve yakıtı sorun etmiyorsanız istediğiniz gücü verir ,Denizde paraşüt çekerken bile hiç zorlanmayan makina karada bir aracın yükünü duymaz bile

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Ben bu motorun Chevrolet Blazer k5 jipi üzerindeki verilerini öğrenmek istiyorum

30 lt/100 km benzin yakar, çekiş vs. sorunu yoktur, yedek parça sorunu yok.tek sorunu yakıt.:smiley:

30 lt :D iyiyimiş valla v8 5.2 jeep ler 1.3 japon araçlar gibi yakıyor yanında :smiley: Chevy 350 nin yakıt durumu nedir benzin&lpg ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR