Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

erzincan yaylabaşı ergan dağı gezimiz(01.07.2010)

Ynt: erzincan yaylabaşı ergan dağı gezimiz(01.07.2010) güncel

2. paraglinesinan

Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) güncel
  3. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) nurullah kardeş fotoğraflar için teşekkürler. maşallah sizde iyi gezmişsiniz.terzibaba,çağlayan,kemah,ılıç harika fotoğraflar. hele o trenin tunellerden geçiş bölümü çok güzel. nurullah kardeş...

4. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) nurullah bey inşallah. bu tarafa yolunuz düşerde uğramazsanız darılırım. mutlaka beklerim.
  5. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) merhabalar olgun bey. haklısınız semaverde çay çok güzel olur hele birde erzincan semaveri. gezimiz planlı bir gezi değildi,sabah erken saatlerde çıktık ve dağ havasında bir kahvaltı yapıp, ve...

6. paraglinesinan

Toyota nın model ve alt model ve özellikleri

Ynt: Toyota nın model ve alt model ve özellikleri toyoya land cruser fzj 75 hakkında bilginiz varmı. motor özellikleri. defransiyel kilidi varmı? arazi perf.? yardımcı olursanız sevinirim.

7. paraglinesinan

TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM...

Ynt: TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM... Eekan bey ilginize teşekkürler. ever araç 1994 benzinli 45oo motor 24 w teknokta enj.lu. araçda bazı eksikler var:farlar sinyaller gösrege paneli gibi. parçaları temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim. birde bu araçların hepsinde...
  8. paraglinesinan

TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM...

Ynt: TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM... erkan bey merhaba gördüğüm kadarıyla sizde fzj 75 sahibisiniz. bende bir fzj 75 aldım.araç hakkında SİZDEN BİRAZ BİLGİ ALABİLİRMİYİM. telefon numaranızı verirseniz sizi ararım.teşekkürler. benim tel:0543 711 09 46 sinan deniz -erzincan
  9. paraglinesinan

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) sedat bey verdiğiniz bilgiler için twşekkür ederim ben sizden araç hakkında biraz bnilgi istedim siz maşallah kolonyasına KADAR BİLGİ VERDİNİZ :D :D :D TEŞEKKÜR EDERİM aracınızı satmayı düşünürseniz haberim olsun.saygılar.

10. paraglinesinan

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) sedat bey çok güzel bir gezi olmuş. sayenizde gitmediğimiz yerleride gördük. ben sizden aracınızla(pajero)ile ilgili birkaçsoru sormak isterim. sizinki gibi bir araç aramaktayım.aracınız kaç model motor durumu ve...

11. paraglinesinan

Fırat Nehri ve Sivrice Civarları ( 02 - 03 Ekim 2010)

Ynt: Fırat Nehri ve Sivrice Civarları ( 02 - 03 Ekim 2010) güzel bir gezi olmuşa benziyor. fırat nehri demişsiniz.hangi bölge ?tarif ederseniz sevinirim. biraz daha fotoğraf bekliyoruz.paylaşım için teşekkürler.
  12. paraglinesinan

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor kolay gelsin. sabırsızlıkla son halini görmek istiyorum. takipteyim.

13. paraglinesinan

Malatya'da Off Road'cu Aranıyor

Ynt: Malatya'da Off Road'cu Aranıyor merhaba.ben erzincandan sinan deniz. malatyada off-roadcı bulamazsanız eğer sizi erzincana bekleriz :D. nde olsa komşuyuz.off-road hayatınızda sizlere bol çamurlu günler dilerim. erzincan off-road(EROFF)
  14. paraglinesinan

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. öncelikle verdiğiniz bilgier için teşekkür ederim. makas burçlarını degiştirdikten ve burçların kafalarına sağlı sollu pul takarak sorunu çözdük. sıkıntı makaslardaki ve burçlardaki boşluktanmış. taşekkür ederim.
  15. paraglinesinan

KAYOFF; Kayseri - Mimar Sinan - Reşadiye (26 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Mimar Sinan - Reşadiye (26 Aralık 2010) Zevkle izledim... kayserili off-road cılardan gene güzel bir gezi. paylaşım için teşekkürler.

16. paraglinesinan

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) çok güzel bir gezi olmuş. off-road cıların arayıpta bulamıyacağı bir zemin. paylaşım için teşekkürler.
  17. paraglinesinan

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. merhaba aracınız hayırlı olsun çok güzel işler yapıyorsunuz tebrikler.takipteyim. size sormak istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim. arkadaşımda nissan patrol 86 benzinli var. araca çelik jant ve geniş lastik takalım...
  18. paraglinesinan

İzmit Yuvacık İnönü yayla kar gezisi

Ynt: İzmit Yuvacık İnönü yayla kar gezisi Karın tadını çok güzel çıkartmışsınız. ama arkadaşım o tişörtle hiç mi üşümedin,oda yetmiyomuş gibi başından aşağı kar bocaetmişler. :D paylaşım için teşekkürler.

19. paraglinesinan

KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.paylaşım için teşekkürler. hepsi bukadarmı biraz daha fotoğraf lütfen. :D
  20. paraglinesinan

Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

Ynt: Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi konu başlıkarımız biraz benzer olmuş. işte buda bizim bulutlar üstündeki gezimiz.bilmem ilginizi çekermi. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59338.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri