TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,852

defendererol

Ana Kamp
Yer
MARMARİS
Telsiz Çağrı Kodu
TA7V
SELAM ARKADAŞLAR.. BİR ARA ANKARA DA İVEDİK DEKİ BİR ARKADAŞDA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇIKMA FZJ -75 ARAÇLAR VARDI..5-6 ADET...ONLARDAN GEÇ HABERİM OLDU
BUNLRDAN SATMAK İSTEYEN OLURSA.. HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.. BİR TANE SAHİBİNDEN.COM DA GALAERİDE VAR... FJ-75 OLARAK ADLANDIRILMIŞ.. ONU BİLİYORUM.. SAHİBİNDEN DİREK SATAN OLURSA BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN LÜTFEN

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

EROL TUNCAY

0532 388 2000

Etiketler
34 UR 4684 plakalı arabanın sahibini arıyorum....

34 UR 4684 plakalı bir fzj 75 var.. satıyormuş.. Sahibini tanıyan var mı?? haber verirseniz sevinirim.. teşekkürler 0532 388 2000 erol tuncay

Ynt: TOYOTA FZJ -75 ARIYORUM...

fiyat olarak baya ucuk bir rakkam istiyor geçen sene diyarbakırdan 15- 20 alınmış araçtı tam ikimisline çıkmış yuh artık

simurg2' Alıntı:
fiyat olarak baya ucuk bir rakkam istiyor geçen sene diyarbakırdan 15- 20 alınmış araçtı tam ikimisline çıkmış yuh artık

erkan bey merhaba
gördüğüm kadarıyla sizde fzj 75 sahibisiniz.
bende bir fzj 75 aldım.araç hakkında SİZDEN BİRAZ BİLGİ ALABİLİRMİYİM.
telefon numaranızı verirseniz sizi ararım.teşekkürler.
benim tel:0543 711 09 46 sinan deniz -erzincan

Sinan bey ilk önce aracınız hayırlı olsun değerinibilin evet aynı kasadan bendede vardı bahsedilen hzj 75 benin araç bj75 kodlu 85 model 3b 3400cc düz dizel motorlu idi hzjler daha yüksek model diyarbakırda satılanlar 4500cc sıralı altı motorlu fazla elektironiği olmayan mekanik ön arka kiltli aletlerdi sizin araç kaç model dizel mi benzinlimi ben daha iyisini yani yüksek model almak için sattım biraz daha birikim yapıp yeniden toyota almayı düşünüyorum toyota hakkında kötü nedenilebilirki bilenbiliyor bilmeyen boş konuşuyor siz model motor seçenegini söyleyin sitede bu konuda çok fazla bilgi var dilin döndükçe yardım etmek isterim.

fzj olduğuna göre aracınız benzinli sıralı altı model konusunda eğer 1995 falansa üzerlerinde 3f motorların enjektörlü olanları vx 80 lerinüzerindeki motorun biraz daha az elektironıği olan 3fze (yanılmış olabilirim ) 4500cc olması lazım beş ileri ayna mahruti oranıda 4.11 olması lazım buda en fazla 33 lastık takabileceğinizi gösterir 33 lastıkte size fazlasıyla yeter aracın hiç bir yeriyle oynamadan 33 lastığı rahatlıkla takbilirsiniz hatta 35 lastık bile takarsınız biraz kalkışlar ağırlaşır okadar araçla ilgili bir sürü görseller vardı bakmam lazım bulunca eklerim şimdilik bu kadar yeni bir başlık açıp aracınızın fotoğraflarını yüklerseniz diyer arkadaşlarda size bildiklerini aktarır konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın başka sorunuz varsa seve cevaplarız .

simurg2' Alıntı:
fzj olduğuna göre aracınız benzinli sıralı altı model konusunda eğer 1995 falansa üzerlerinde 3f motorların enjektörlü olanları vx 80 lerinüzerindeki motorun biraz daha az elektironıği olan 3fze (yanılmış olabilirim ) 4500cc olması lazım beş ileri ayna mahruti oranıda 4.11 olması lazım buda en fazla 33 lastık takabileceğinizi gösterir 33 lastıkte size fazlasıyla yeter aracın hiç bir yeriyle oynamadan 33 lastığı rahatlıkla takbilirsiniz hatta 35 lastık bile takarsınız biraz kalkışlar ağırlaşır okadar araçla ilgili bir sürü görseller vardı bakmam lazım bulunca eklerim şimdilik bu kadar yeni bir başlık açıp aracınızın fotoğraflarını yüklerseniz diyer arkadaşlarda size bildiklerini aktarır konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın başka sorunuz varsa seve cevaplarız .
Eekan bey ilginize teşekkürler.
ever araç 1994 benzinli 45oo motor 24 w teknokta enj.lu.
araçda bazı eksikler var:farlar sinyaller gösrege paneli gibi.
parçaları temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim.

birde bu araçların hepsinde defransiyel kilidi varmıdır.

ıtandart vardır diyemem olanlarda olabilir genelde toyota siparışe göre kilit koyada biliyor koymayada biliyor ebaydan bakın istanbulda tem servis var oraya sorabilirsiniz sitede bj 75 yada toyotayla ilgili mevcuları karıştırın adressler var tabi genelde yurtdışı ama tem servis kesin biliyordur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR