Arama sonuçlarınız

1. Sedat

Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) Erdem'im, sen böyle dersin de ben koymam mı? Raporu 2001 Ocak ayında kaleme almıştım. Biraz düzenleme yapıp buraya koyacağım. Aynı zamanda bizim portala da yükleyeceğim. Sevgiler...

2. Sedat

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) Sevgili Onur'un sorusunu lütfen yanlış anlamayalım dostlar. Herkesin aklına geliveren, o gün müsait değilse daha sonraki gün deneseydiniz keşke demeye getirdi sadece eminim. O kadar emeği güzel bir zirve ile taçlandırmanızı diledi kendisi...
  3. Sedat

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) Tebrikler arkadaşlar. Sayenizde 3.kez gidip teneffüs etmiş oldum o havayı. Ayağınıza, deklanşörünüze, yüreğinize SAĞLIK. Sevgi ve Saygılarımla... Öğr.Gör.Sedat TELÇEKEN ANADOSK Akademik Danışmanı

4. Sedat

Muğla Bafa Gölü

Ynt: Muğla Bafa Gölü teşekkürler, erdem. Ayşen ve Andrea'nın bu güzel etkinliğini bizlerde buradan gördük. Tatil sezonu başlamış anlaşılan ;)
  5. Sedat

Gedosk, Doğançay Şelalesi Faaliyeti (Nisan 2007)

Ynt: Gedosk, Doğançay Şelalesi Faaliyeti (Nisan 2007) Merhaba, tebrikler bu guzel etkinlik icin. Ancak Dogancay nerededir? tam olarak yazabilirmisiniz?

6. Sedat

Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km)

Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km) ben yeni üye oldum. Gıyabımda gelişen durumlardan haberdar degilim, ama Sedat seni muahkkak cagırırız. Murat unutursa ben unutmam inş. ;) Bekleriz... Sevgiyle

7. Sedat

Aladağlar Eznevit - Karasay Tırmanışı (2-3 Haziran 2007)

Erdem'e katılmamak elde degil. Fotoğraflar bu raporları daha da renklendiriyor. Ama genede, farklı bir rota hakkında bilgimiz oldu. Hoşgeldiniz ....
  8. Sedat

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Gülcan'ın dedigi gibi, Erkeklere L, bayanlara M verildi. Peki L bedenleri bayanların giydigini gözünün önüne getirebilirmisin ;). Yok Gülcan, Erdem bu konuda uğraşmadı. Şenlik alanında ki GB'ci arkadaşların samimiyeti beni etkiledi. Çok foruma üyelik...
  9. Sedat

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Merhaba Murat, tebrik ederim; 2007 yazısının olmamasını yakalamışsın. Seneye o tshirtlerin hepsini şenlik alanında toplarız, sana 2007 yazdırtırız. Biz kusurumuzu telafi etmesini biliriz. :D Bu arada 8 senedir AÖF sınavlarında görev yaparım, ilk defa...

10. Sedat

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Hoşbulduk cümleten. Nice etkinlik rapor ve fotoğraflarında paylaşmak ve görüşmek dileğiyle...

11. Sedat

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Merhaba arkadaşlar, Bendeniz, Sedat Telçeken. Başlıktaki organizasyonda hasbelkader sizlere güzel anlar geçirtmek için çabalayan ekibin içerisinden birisi. Sizlerin bu güzel yorumlarınız bizlere inanın tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Ayrıca güzel çekilen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri