Arama sonuçlarınız

1. D

Atlas Dergisi'nin 140. Sayısı ve Haritalarını Arıyorum?

Ynt: Atlas Dergisi'nin 140. Sayısı ve Haritalarını Arıyorum? Bu haritayı http://www.kackar.org/forum adresinden temin edebilirsiniz.

2. D

Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Oregon 300 kullananların dikkatine cihazımın software yazılımı 2.50 idi. Garmin webupdater programı ile en son güncel yazılım olan 2.80 versiyona yükselltim koordinat girme gibi bir takım özellikler geldi. Oregonculara tavsiye ederim 5 dk sürmüyor...
  3. D

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar Arkadaşlar bu haritaların en son güncel hallerini http://www.kackar.org/ adresinden indirebilirsiniz Jpeg Resim: http://www.kackar.org/yaylalar.jpg Google Earth: http://www.kackar.org/yaylalar.zip ZirveDağcılık: http://www.kackar.org/kackardaglari.zip Google...

4. D

GPS Takip

Merhaba, arkadaşlar herhangi bir web sayfası üzerinden gps cihazımın nerede olduğunu takip edebilirmiyim. Böyle bir hizmet varmı? Oregon 300 cihazım var dağın tepesinde kaybolsam mahsur kalsam sinyal gönderme imkanı varmı? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
  5. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 baytekin firması ile irtibata geçtim 25 haneli kodu içeren bir harita cd sini adresime gönderecekler.

6. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Dediğiniz olayların hepsini yapıyorum ama haritayı açamıyorum dedim ya size 25 haneli bir kod istiyor. Orjinal harita olduğu içinmi bilmiyorum belkide bu haritanın kodu kırılmış olanınımı yüklemem gerekiyor bilemiyorum.

7. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Merhaba, sayın "johncliffhanger" size 2 defa özel mesaj attım ama geldimi emin değilim. yöneticiler kusura bakmasın ama site biraz dandik sürekli "Service Temporarily Unavailable" hatası veriyor son derece yavaş. Oregon 300 den görüntü alımı...
  8. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Demek şarjlı pil takıldığında usb den şarj edilebiliyor. Bu adaptörü nereden temin edebiliriz acaba? Teşekkürler..
  9. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 İstediğiniz görüntüleri atamıyorum çümkü resimlerdeki hataları alıyorum. ilk resim MapSource programına ait Cihazdan Harita Aç dediğim zana geliyor. 2. resimde Nroute programına ait USB olarak cihazı görmüyor, harita aç dediğimde ise 25 haneli bir...

10. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 İstediğiniz resimleri hemen koymak isterim ama bu nasıl yapacağım? Digital fotoğraf makinamlamı çekeyim? Görüntü bildiğiniz 3 boyutdan biraz farklı http://maps.google.com/ daki Arazi seçeneğine tıklarsanız görürsünüz aynen ordaki gibi bir görüntü...

11. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 GPS Trackmaker adlı programla google earth deki kml dosyalarını gpx e çevirip GPS ime yüklemeyi başardım.
  12. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Cihazda toplam 3 harita var 1-NavCity 2008.10 (698 Mb) 2-Turkiye Topo 10m 2007.06 (10m sanırım 10 Mega Byte anlamında ben şahsen kullanmıyorum ekranı çok karıştırıyor) 3-WW DEM (dünyanın fazla detaylı olmayan DEM haritası) Bu sadece Oregonda...

13. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Evet ben dükkanda olduğum için çekmemiş dışarı cıkınca oldu. Cihaz mükemmel çalışıyor son derece rahat bir kullanımı var tüm Çamlıhemşim yaylalarını kaydettim yazın harika olacak şimdiden ağustosu iple çekiyorum. 3D ye tıklayınca yeterli irtifa...
  14. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 görünüyor ama çok da ayrıntılı değil ama iş görüyor. bu cihaz benim olduğum konumu göstermiyor sürekli amerikadaki bir yeri (?) olarak gösteriyor acaba internet üzerinden kayıtmı yaptırmak gerekiyor.
  15. D

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar Bu çalışmayı navcity haritasına yerleştirmek için yetkililer ile irtibata geçtim tabiki bazı elemeler olacak ama önemli yaylalar sanırım yeni versiona işlenecek.

16. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 oregon 300 gps im yeni elime ulaştı içinde 3 tane harita var navcity 2008.10 Top 2007.6 ve 3 boyutlu DEM harita var hepsi aktif olunca 3 harita üst üste biniyor mesela topo yu iptal edince 3 boyutlu ve navcity üst üste biniyor ve hoş bir görüntü...
  17. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Kullanım kolaylığı, dahili hafızasının yüksek oluşu ve içinde çok detaylı olmasada 3 boyutlu haritanın olmasından dolayı oregon 300 sipariş ettim. hizlial.com dan 870 ytl ye aldım. 2008.10 navcity haritalı.
  18. D

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz sitedeki fiyatlar son derece şaşırtıcı. Birçok yerde (ana dağıtıcı dahil) 1,270 TL olan Garmin Oregon 300 hizlial.com sitesinde 878 TL. Nasıl bukadar fiyat farklı olabilir aklım almıyor...

19. D

Merhaba, arkadaşlar www.baytekin.com.tr adresinde 3 boyut destekli bu 2 model GPS aynı fiyat, benim gördüğüm fark Oregonun dahili hafızası biraz daha fazla ve dokunmatik ekran bunun dışında bir fark göremedim. GPS konusunda tecrübeleri arkadaşların fiyatı aynı olan bu 2 farklı modelden hangisini...
  20. D

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar Çok yakında ATLAS dersinin 2004 yılında yayınladığı 50*70 boyutlarındaki KAÇKAR VERÇENİK haritasının tek parça halinde scan edilmiş resmini sizlerle paylaşacağım. Şimdilik önizleme amaçlı küçültülmüş halini atıyorum. Bu arada yayınladığım GE (Google Earth)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

SON KONULAR

Geri