Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Satılık Lr Discovery

Ynt: Satılık Lr Discovery merhabalar yasin bey. aslında araçlar Lr bölümünde de bahsetmiştim. satış sebebini oradan da görebilirsiniz. kayseride uygun bir parsel buldum kaçırmak istemiyorum. aracımı satmaktan da çok emin değilim aslında. imkan bulunca tekrar almak zor bir. ayrıca bu gün...

2. gokdogan

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı disco 4 ü BMV üretiyormuş vb duymuştum. yani arıza yaptığında almanyadan motor mu getirilecek.
  3. gokdogan

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı bak bunu hiç düşünmemiştim. fakat disco 3 ve 4 ün motoru yenilendiğine dair ilanlarda okuyordum. demek sebebi buymuş. bende aracımı satışa çıkarmıştım vaz mı geçsem ne..

4. gokdogan

Satılık Lr Discovery

Arkadaşlar 2003 model aracımı satıyorum. Bej renk 232 bin km. Hse paket 54,500tl Tlf0505 265 7454
  5. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Discoarı sınıflandırın özellik ve model farkların. Göre sonra her sınıfı kendi içinde değerlendirin. Örn.Motor hacimleri,yakıt türü, Motor özelliği,model,iyileştirme özellikleri vb.

6. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Evet kıvanç bey. Benim için zor bir tercih.aracımı alırken de böyle bir. Parselden vaz geçerek almıştım. Çocuklar büyüyünce böyle bir yerde ihtiyaç oldu. Kendimi hazır hisseder etmez yine disco derim. Nasip olursa.

7. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Disco almak istediğim parselin içinde
  8. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Selamlar arkadaşlar. Bu gün uygun bir parsel buldum. Bu parseli almak için aracımı aracımı üzülerek satmayı. Düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar görüşebiliriz.henüz malum siteye ilan vermedim. Discom henüz gezme. Hatırası olan kirletiyo. Duruyor...
  9. gokdogan

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı gün içinde biraz takip ettim kafamda biraz cevap oluşturmuştum umarım şimdi kendimce bir iki cümle yazabilirim. evvela formda duayen sayılan ustalar var özellikle ''LR'' alanında dikkatle takip ediyorlardır. onların ilgisini buraya çekmek, başlık için iyi...

10. gokdogan

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 youtube deki amigo ne işe yarıyor bi anlatan olursa iyi olur. Ankaraya gidince bende yaptırayım. selamlar

11. gokdogan

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 umut bey hayırlı olsun güle güle kullanın
  12. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Teşekkür ederim. Ben aradığım aracımı aldım. İki aydır biniyorum. 2003 discovery.

13. gokdogan

Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca Adem bey çok teşekkür ederim akşam deneme yaparken araç yükselmişti indirememiştim. Üçlü ikaz lambası da söndü. Herkese çok teşekkür ederim.
  14. gokdogan

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca Bu iyi oldu. Araç yükseltme. Düğmesinde yukarıyı gösteren ok işaretini var. Yani düğmeye basınca araç yükselir diye anlıyorum. Tekrar önceki haline,normale nasıl döner. Şimdiden teşekkür ederim
  15. gokdogan

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca Teşekkür ederim adem bey. Bu sarı ikaz bi sıkıntı çıkarırmı tamiri gidinceyekadar

16. gokdogan

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca Kıvanç bey teşekkür ederim ilk fırsatta ankara ya yolumu düşürecem.
  17. gokdogan

Kayseride 4x4 Ustaları

Ynt: Kayseride 4x4 Ustaları teşekür ederim tarık bey 4x4 mekanik konusunda bir kaç usta tavsiyesi aldım. benim araç 2003 discovery elektronik aksamı fazla olan bir araç daha önce bu araçlarla ilgi deneyimi olmayan ustalara gitmekte tereddüt ediyorum. land rover yetkili servisine gittim oradaki...
  18. gokdogan

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca kayseri çok güzel, her imkanı dörtdörtlük fakat 4x4 konusunda 4x2 durumunda. formda takip ettiğim kadarı ile 2003 disco da zaman zaman tc, abs, yükseltme lambası üçü birlikte sarı ikaz lambası yanması karşılaşılan bir durum sanırım son...

19. gokdogan

Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca hayırlı olsun adem bey.
  20. gokdogan

Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor

Ynt: Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor zafer bey teşekkür ederim. bunu bi deneyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri