Satılık Lr Discovery

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokdogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,459

gokdogan

Kamp I
Arkadaşlar 2003 model aracımı satıyorum. Bej renk 232 bin km.
Hse paket
54,500tl
Tlf0505 265 7454

DSC_0083.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Lr Discovery

İyi satışlar Gökdoğan bey. Aracı yeni almıştınız, sakıncası yoksa satış sebebiniz nedir acaba?

Ynt: Satılık Lr Discovery

merhabalar yasin bey. aslında araçlar Lr bölümünde de bahsetmiştim. satış sebebini oradan da görebilirsiniz. kayseride uygun bir parsel buldum kaçırmak istemiyorum. aracımı satmaktan da çok emin değilim aslında. imkan bulunca tekrar almak zor bir. ayrıca bu gün öğrendiğim disco 3 ve 4 dördün motor arızası ciddi problem oluyormuş bu benim discoya tekrar binme ihtimalimi düşürdü. alternatif çözümler arıyorum. bulursam satıştan vazgeçebilirim. ilanın süresini kısa tuttum o yüzden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR