Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,341

Etiketler
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Birde tanidik ariyorsunuz gittiginizde herkeze slm soyleyin lutfen sahin le tanisiklik defender dan olmali :smiley:

Abi cok sevindim.araba cok guzel cok begendim gercekten tertemizmis.turbolara dikkat edelim calistirirken stop ederken biraz daha bekle sanzuman vs isinmadan dip gaz yapma baskada bi sorunu olmaz bunun omurluk bir araba almissin gule gule kullan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mrdnmz' Alıntı:
"No pain No gain" de yakında değişir ;D ;D
Yok yav, esas anlamını buldu şimdi bence:smiley:))))))))))
oguzhan3434' Alıntı:
Abi cok sevindim.araba cok guzel cok begendim gercekten tertemizmis.turbolara dikkat edelim calistirirken stop ederken biraz daha bekle sanzuman vs isinmadan dip gaz yapma baskada bi sorunu olmaz bunun omurluk bir araba almissin gule gule kullan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkürler daha iyisi Disco 4 ü senin olsun:smiley:))

- Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok temiz görünüyor. Tavandaki ağlar nasıl öyle gergin kalmış :smiley: benimkiler biraz sarkık duruyorda.

mohawk' Alıntı:
- Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok temiz görünüyor. Tavandaki ağlar nasıl öyle gergin kalmış :smiley: benimkiler biraz sarkık duruyorda.
Ben de aynı soruyu sormuştum kendime ki meğer tavan döşemesi komple yenilenmiş. O esnada sanırım fileler de değişti:smiley:)) Neyse ben değiştirmekten kurtuldum:smiley:

youtube deki amigo ne işe yarıyor bi anlatan olursa iyi olur. Ankaraya gidince bende yaptırayım. selamlar

hayırlı uğurlu olsun umutçum güle güle kullan kazasız belasız harıka bir renk land rovere yakışan nadır renklerden bence güzel bir seçim tamamen rahatına bakabilirsin konfor üst düzeyde dısco da bende dıscodan seriese uzandım senin tam tersi dısco gitti series + yamaha mt-09 trecer motor geldi :smiley:))) hayırlısı güle güle bin kardeşim :smiley:

foremost' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun umutçum güle güle kullan kazasız belasız harıka bir renk land rovere yakışan nadır renklerden bence güzel bir seçim tamamen rahatına bakabilirsin konfor üst düzeyde dısco da bende dıscodan seriese uzandım senin tam tersi dısco gitti series + yamaha mt-09 trecer motor geldi :smiley:))) hayırlısı güle güle bin kardeşim :smiley:
Çok sağolasın kardeşim:smiley:)))) Disco 4 sana olsun inşallah Series ve Yamahayı sattırmadan:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR