Eyvallah kardeş sağolasın, daha güzeli senin olsun))oky' Alıntı:umut çok güzelmiş , güle güle kullan tekerine taş değmesin
Sağıl Göktu, 2.7 TDV6 disco 3 sana olsun inşallah))göktu' Alıntı:nokta atış umut hayırlı olsun valla
Kıvanç selam, Ankara Şaşmazda REM serviste yaptırdım. 750 TL. NNN tipi yeni tip ECU olması gerekli, direk OBD soketinden yükleniyor. Makyajlı kasalar bu tip eğer geçmişte biri araklayıp eski tip ECU takmadıysa... Burası NNN değil ise yapmıyor, ancak bazı yerler ECU'dan epromu sökerek yine de yapabiliyor...Senin ECU da NNN tiptir zaten. Çok keyifli oldu sürüşü ara hızlanması vs. O pedalın ilk baştaki 10 cmlik bomboş kısmı doldu direk))) Daha fazlası da yapılabilir ancak motorun altyapısına güvenebilmek gerek, ben güvenemedim açıkçası))))) Bir de yakıt tüketimi bunun fazlasında kesin artacaktır. Stage-1 için düşeceğine neredeyse eminim...kakyol' Alıntı:umut bey selamlar
ecufast ne kadara mal oldu ve nerede yaptirdiniz
bu arada bu remap işlemi ile ilgili deneyimlerinizi sık sık paylasirsaniz sevinirim bende düşünüyorum cunki tesekkurler
))))))) Tamamdır. Benim arabanın çipsiz halinden çok daha iyi giden çipsiz D2'ler de gördüm gerçi, belki biryerlerde bir sıkıntı var, belki şanzıman kaynaklı vs ama herneyse aradaki fark çok.kakyol' Alıntı:Ankara ya geldiğimde bir test surusu yapariz artik sizin araçla farki bizzat görmüş oluruz ikimizde nasilsa geldiğimde adres belli benim
Valla hocam aldığım anda iptal ettirdim Kayalardaki kit ile, en ufak fikrim yok tüketime etkisinden. Ama sıfır duman atıyor araç. Eskiden katalizör varken koku da yoktu, şimdi duman da yok ama koku yapıyor kapalı garajda falan...mohawk' Alıntı:Ben aracımı aldığımda belki ilk başlarda farkında değildim veya normal sanıyordum, eksozdan acayip bir duman geliyordu. Genelde trafikte araç kullandığımdan,
duman etrafımdaki araçları çok rahatsız ediyordu. Trafikte, tehlike anında etrafını karartan mürekkep balığı gibiydim uzun araştırmalardan sonra ECU ile oynanmış olduğunu
anladık ben kendi ECU'mu çıkma bir ECU ile değiştirdim. Anında düzedi. Performansta biraz düşüş oldu tabii ama yakıt tüketiminde pek bir fark göremedim. Yeni takılan
muhtemelen MSB ECU, buna dikkat etmemiştim.
Bir diğer konuda EGR'yi şimdiye kadar iptal etmemiştim ama haftasonu bende iptal edeceğim artık. Yakıt tüketiminde bir fark oldu mu?
Saygılar,