Yaz gelirken yeni yol rotamız

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,095

mustafayetim

Evim Arkamda Dünya Önümde
Mesajlar
2,781
Tepkime Puanı
204
Yer
Adapazarı
Sevgili dostlar:baharın yeni yeni yüzünü göstermeye başladığı mart ayının bu ilk günlerinde haziran başında başlamayı hayal ettiğimiz
bu yılki yurt dışı rotamızı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Kış aylarında eşim ile yaptığımız sohbetlerde son üç yıldır yaptığımız yurt dışı karavanlı gezilerimizi sonlandırıp bu sene de memleketimizin güzel yerlerini çekme karavan ile dolaşalım diyorduk.Ancak sonra bu fikrimizden caydık.Hanım çocukların dershaneleri daha yoğunlaşmadı ilerki senelerde yaz tatilinde bile kursa gitmek zorunda kalabilirler.Hem baban uzun yıllardır felçli ancak tam yatalak değil bakımı yapılabiliniyor,benim annem babamın sağlık durumları iyi ancak yarın öbür gün ne olur bilinmez,bizimde sağlık durumumuz iyi,imkanımız da var bu seneki yurt dışı gezimizi ertelemeyelim hazır fırsat var iken gidelim dedi.Bende ona hak vererek bir dahaki seneler gitmemize mani olacak şeyler çıkabilir o zaman ertelemeyelim dedim.
Bu seneki yolculuğumuzda beş kişi olacağız kayınvalidem'de bize eşlik edecek.
İlk önce geçen sene yaptığımız gibi önceden İğoumenitsa-Venedik hattında Mineon Lines firmasından biletimizi erken rezervasyon imkanından yararlanıp üç ay önceden
Üç yetişkin
Biri 7 biri 12 yaşında iki çocuk
Nissan x trail araç
Hymer sporting 560 karavan

Geliş gidiş Camping on Board olarak
979.3 € dan aldık.

Fotoraf
 

Etiketler
Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Sevgili dostlar 8 Haziran cumartesi sabah başlayıp bir ay sürecek bu yılki gezimizin rotasını genel hatları ile ile paylaşmak istiyorum.
Bu rota ile ilgili önerileri olan arkadaşları tavsiyelerine açığım belirtmek isterim.Gelelim rotamıza.Sabah yola çıkıp ilk durak İpsala ve Alexandroupolis..

Fotoraf 1
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Alexandropolis Camping'te bir gece konakladıktan sonra Feribota binmek için İğoumenitsa'ya doğru yola çıkıyoruz.

Fotoraf
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

On haziran pazartesi sabahı Mineon Lines feribotuna binip onbir haziran salı sabah Venedik limanına iniyoruz.İlk hedef Avusturya Villach..

Fotoraf
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Villach'ta dört gün konakladıktan sonra 15 haziran cumartesi günü Almanya Garminch Partenkirchen'e doğru yola çıkıyoruz

Fotoraf
 



Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Garminch'te beş gün konaklamanın ardından 20 haziran perşembe günü bir diğer Alman şehri Freiburg'a doğru yola çıkıyoruz.

Fotoraf
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

İyi günler
Sy Yetim ailesi
Gezinizin gönlünüzce geçmesi dileği ile
Saygılar
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Freiburg yakınlarındaki Kara ormanlar Münstertal'de beş gün kalıp bu sefer 25 haziranda İsviçre Leman gölü kenarında Lozan şehrine geçiyoruz.

Fotoraf
 


Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

İsviçre Lozan'da beş günün ardından bu sefer dönüş yolunda iki gün kalmak ve İtalya Garda gölüne geçmek için 29 haziran cumartesi yola koyuluyoruz...

Fotoraf
 




Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Üç temmuz çarşamba akşam İgoumenitsa limanına varıp gece liman sahasının hemen bitişiğindeki açık park alanında kamp dışı konaklıyoruz. 4 temmuz perşembe sabah yurt dışı gezilerimizin geleneksel son durağı olan Kavala Batis kampa doğru yola çıkıyoruz.

Fotoraf
 

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

7 temmuz pazar sabah Kavala'dan yola çıkıp eve Adapazarı'na akşam üstü nasipse varıyoruz.Evet dostlar:Allah bir keder,zeval vermez ise bu yılki bir aylık rotamız bu.Bu yol ile ilgili soru sormak veyahutta tavsiyelerde bulunmak isteyen arkadaşlarımızı memnuniyet ile bekliyoruz...Selamlar sevgiler herkese.

Fotoraf
 





Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ferhat beyin yazdığı gibi Alp Dağlarından hiç uzaklaşmıyorsunuz. Geçen yılda benzer bir rotanız vardı.
Garmisch-Partenkirchen Alplerin eteğinde kış sporları ile tanınan güzel bir şehir. Proğramında mutlaka vardır ama ben yine de tekrarlayayım. Garmisch-Partenkirchen´e gelenlerin Almanya´nın en yüksek dağı Zugspitze´ne (yaklaşık 3000 m) teleferikle çıkmaları gerekir. Alplerin yukardan manzarası çok güzeldir. Aşağıdaki linkten bu 360° panaroma manzarayı görmek mümkün.
http://www.zugspitze.de/de/winter/berg/zugspitze/360-panorama.htm


Ailecek candan selamlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,495
Mesajlar
1,518,830
Kayıtlı Üye Sayımız
172,157
Kaydolan Son Üyemiz
Hkndm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst