Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wankel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,022
Devam

0C752BDB 3D8F 4044 BD58 EF62B0BAED6A


C7192EAE A3D0 465B 9B94 F336EC16B9AE


CCA8DC5A 70E1 425F AD9F 89F1E0D9AA10
 

Etiketler










Merhaba 2 saatte tüm yazıları okudum resimleri indirdim arşivledim aynı araç ve aynı modelle bende yapacağım için bana çok lazım olacaksın abi hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda biter
 






Öncelikle hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir çalışma olur. Emekli olunca benimde böyle bir projem var. Resmi işlemlerle ilgili bir çalışma yaptınızmı? Bilginizi paylaşırsanız memnun olurum. Birde çalışmalarınız sırasında neye ne kadar para harcadınız? Bunuda paylaşırmısınız.
 


2 3 senelik hevesimi sizin çalışmalarınızla tanışarak devam ettiriyorum. Harikasınız. Şuan en ince detayına kadar okuyor ve takip ediyorum. Saygılar. Bol şanslar
 



Değerli wankel,dilerim tez vakitte Kandıralı ile vuslata erersiniz.Çok değerli,el emeği ce göz nurunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Finali sabırsızlıka bekliyorum.Bu arada ,malum kurlar ve konjönktüre dayalı olarak maliyetler hepimizi ürkütür oldu.En güncel bilgiler sizdedir,lütfen paylaşıemısınız sakıncası yoksa.
Takibe devam...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,176
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst