Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,179
Turk kahvesi keyfi saati
2e12724ccc2bc8965766f0cad9f76184.jpg


GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler

Arkadaşlar,

Çok seviyorum. Gönülden seviyorum ama gücüm yetmiyor. Ev almak için çektiğim borç bitene kadar- yaklaşık yedibuçuk sene daha karavansızım. Karavanım olmamasına rağmen otomobilim var. Otomobilmin adı Garip. Garip ile geziyorum ayrıca motosikletim ile geziyorum. Benim hobilerim evimde yapabileceğim çok pahalı tutmayacak hobilerdir. Gücüm bu kadarına yetiyor lütfen mazur görün. Selamlar.
 

Arkadaşlar,

Kampçılık karavan olmadan da yapılır. Ben bu işi karavanım olmadan da yapmaya devam ediyorum ve edeceğim. Motosikletim ve otomobilim var her ikisiyle de çok güzel kampçılık ve uygun geziler kamplar tatiller yapılabilir. Ancak şu an mevsim itibarıyle çok uygun şartlarda değiliz. Ama bahar geldiğinde yeni kamplara ve etkinliklere katılmaya devam edeceğiz tabii kendi yakın çevremizde olanlara. Biz iki günlük kampçı değiliz yaptığımız işin bir eveliyatı var. Benim de karavanım oldu ve karavanımla çok da güzel kamplar da yaptım arkadaşlar. Şu anda maddi durumum iyi bir karavana yetmiyor ama bu hiç de öyle şart falan değil. Karavansızda pekala gezilir ve eğlenilir arkadaşlar.
 




Arkadaşlar Allaha hamd olsun iyi kötü bir evim var. Evim çok şirin ve tam bana göre. Arada temizliyor orasını burasını her zaman şirin ve düzenli tutmaya çalışıyorum. Ben karavanım olmadığı için emin olun üzülmüyorum hiç. Bu şu anda bana kısmet olmuyor o kadar. Ben hiç üzülmüyorum. Aksine Allah'a bana verdiği tüm nimetler için hep şükrediyorum arkadaşlar. İnşallah sağ ve sağlıklı olursak güzel karavanımız ilerde olur.
 

Arkadaşlar...

Biz EGeKAMP gibi guruplarda siyaset yapmak istemiyoruz. Bazı şeyler gıybet ile sulandırılıp bire beş katılarak arkamızdan konuşuluyor ve iftira ediliyor. Biz özellikle siyasetten uzağız ve siyasi konularla hiçbir alakamız yok. Biz kamp yapmayı, ateşin başında birlikte olmayı, saz çalıp türkü söylemeyi seven insanlarız hepsi o kadar. Sevelim sevilelim. Birbirimize saygı ve sevgimizi kaybetmeyelim. Uçuk yalancı gıybetlere inanmayalım. Bu dünya kimseye kalmaz.
 








Bugün dünden kalma Tavuk ve Mantarım da olmasına rağmen yeni yemek olarak Kurufasulye-Pilav pişirmeye karar verdim. Bunun için düdüklü tencereyi çıkarıp kurufasulyeyi ocağa koydum. Kurufasulye gibi kuru baklagiller en iyi düdüklü tencerede pişiyor.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst