Discovery 2 Genel Sorular Buraya

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,822
Arkadaşlar Disco2 için yan basamak arıyorum tavsiyeniz varmı acaba?
Teşekkürler


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Etiketler

Discovery nin muhtelif paçalıkları olması lazımdı, satıldı demek i. Malesef başka bilmiyorum. Yinede eğer Ankara da iseniz bence bi uğrayın bence.
 


Arkadaki kulaklık çıkışlarını dendim çalışıyormu diye, kulaklığı takınca dışarıdaki ses bi tık azalıyor, ses kumandası ana teypten bağımsız çalışıyor, ama mode ve ileri seçim tuşu teybte herhangi bi değişiklik yapmıyor, sadece cd changer damı sonraki parçaya atlatma yapıyor kullanan varmı ? Bende changer yok radyoda deniyebildim sadece o yüzden
 



Benim explorer da benzer bir sistem var.yurtdışı forumlarda araştırmıştım....bayağı olayı çözmüştüm ama arkada oturup kullanmayınca unuttum.tuşlara kombine basınca teyp kumandası alınıyordu....arkada oturanlar için faydalı ama arkaya tablet koyunca unutuldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

TD5 DISCOII 2003.Bilen,bilgisi olandan yardım lütfen.

Aracın ön camının iç tarafında dashboardun üstünde "Solar Sensor" var.Parça numarasınıda verebilirim.Bu sensör klimayı nasıl kontrol eder,(ECU üzerindenmi?),ayrıca benim araçtaki bu sensörün camı(veya plastiği) kırıktı aldığımda,anca sıra ona geldi.Türkiyede parçacılarda yok.İngilterede var,fiyat gereğinden pahalı.Amerikadan getirteceğim daha ucuz.Türkiyede bulabileceğim bir yer var mı bilen,temiz kullanılmışta olabilir sonuçta cihaz sanırım çaılışyor sadece görüntü kirliliğini gidereceğim?
Teşekkürler...
 

o klimanın iç sıcaklığını sabit tutarken bilgi aldığı sensör diye biliyorum
Çıkmacılara sorulabilir ama emin ol onlarda yeni parası istiyorlar
 





Irdrecte baktınmı en uygun orda oluyor parçalar sanki
Abi bazı parçalar USA daha uygun.Normalde dediğiniz gibi LR 'de fiyatlar iyi.Ben ordan çok parça aldım,ufak tefek.Ama parça alengirli veya tuzlu olunca heryerden bakmak gerekiyor.Aslında bazı parçaları ben Borusan dan da aldım daha uyguna geldi,yok vergi kargo vs binince.Siz gödüğüm kadarıyla çok parça getirttiniz.Ben sevmiyorum eğer gümrük işin içine girince olan prosedürleri o yüzden 30€ altı parçalarla ilgilendim.Bi de gidip geldikçe dışarı kendim alıyorum veya gidip gelenlere getirtiyorum.Çok şükür,çok büyük hacimde veya çok önemli parça sorunu olmadı hiç,zaten Allah korusun olursada kendim uğraşmam onunla,burdan parçacılardan alırım.
 

Parça marka ve kodu ile arama yapılabilir....mutlaka uyan oem de olsa parça bulunur.... ben olmadık yerlerde ummadığım parçaları bulmuştum....sabırlı olmak gerekli ve bu sabır gördüğüm kadarıyla sizde fazlasıyla var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ya aslında avrupadakiler yola gelmiyor, mesela o sensör , kim anlar onun pahalı birşey olduğunu yaz faturasına 20 euro aynı rakama gelsin
Uzak doğuda sen daha söylemeden onlar yapıyorlar
Bide kargo konusunu fixe bağlamışlar vida da alsan 80 lira büyük bişeyde alsan 80 lira orasıda can sıkıcı
 

Arka aksın üzerinde soket gibi kapaklı bir parça var?Katalogda bulamadım,ne olduğunu bilne varmı?Aracın arkasından eğilip bakılınca görünüyor,benimkinin kapağı açık kalmıştı.Sanki priz gibi bir şey!

Birde arka kapı alt fitillerini değiştiren varmı aramızda?
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst