Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,145
Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Mustafa Bey iyi yolculuklar dilerim, gezdiğiniz, gördüğünüz yerleri biran önce bizlerle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazasız, belasız hayırlı yolculuklar dileğiyle, tekerleriniz hep dönsün.... :smiley:
 

Etiketler

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Merhaba Mustafa bey ,Yakinlarda olursaniz bir alo deyin,Legolanda gideceginizi yazmissiniz,eger olurda Hava bozuk olursa oraya 30 veya 50 km de Badbuchau kaplica merkezi ,güzel bir yer,Sallanan ormaniyla Cocuklar icinde ilginc bir yer ,Ormani nasil salladiginizi Cocuklariniza gösterirsiniz. ;D Karavan parkida var.Yakinlardaki Algäu bölgesi cok güzel.Almanyanin Sehirleri cok güzel.
http://www.bad-buchau.de/


Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
 


Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Ercan bey tavsiyeleriniz altın değerinde.Görüşebilmek umuduyla selamlar..
 




Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

nevzat' Alıntı:
Mustafa bey hakikaten detaylı hazırlanmış güzel bir rota çalışması.Süprizlere yer yok gibi kalınacak kamplardaki rezervasyonlar bile halledilmiş, gemi biletleri alınmış. Sizin bu hazırlıklarınızı görünce ben iyice strese girdim.O kadar paldır küldür gidiyoruz ki hayırlısı bakalım. Tabi bu şekilde titizlikle hazırlık yapmanızda artık bu konuda belli bir tecrübe edinmiş olmanızın da payı büyük.


Bir kaç sorum olacak:
fotograflar iphone ve ipad ten çekilme ,acaba hangi programı kullandınız?( fotoğrafları çekerken değil bu rotaları hesaplarken ), iphonenin kendi harita programına benzemiyor


iguemenitsa da bilet problemi olacağını düşündüğünüz için mi biletleri erken aldınız?


Kalınacak kamplar için de aynı şey yer problemi olacağını mı düşünüyorsunuz?


Birde şu ttnet in 42 Tl lik yurtdışı IPASS ını aktive edebildiniz mi? ben programı kurdum bilgisayara ama kullanıcı adı ve şifre istiyor.TTNET i aradım kimsenin bişey bildiği yok ordan oraya bağlayıp duruyorlar sonuç sıfır. Ben her ihtimale karşı acil durumlarda kullanmak için TURKCELL in 250 MB lık (200 tl) internet paketini aktive ettirmeyi düşünüyorum.

Nevzat bey ,
geçen yıl biz Ancona'ya geçtik.Camping on board olarak sefer sayısı ve saati açısından daha çok alternatifli.Ama mesela Superfast'in Venedik'e yok seferi.Öyle olunca sefer daha kısıtlı oluyor .O yüzden riske atmak istemedik.Zira bu yıl rota Venedik üzerinden olacak .
Biz sadece campinglerde ,kafe ve restaurantlarda kullanıyoruz .Turkcell çok pahalı ve her an online olmak lüks oluyor .Ama bir ülkede uzun süre vakit geçirecekseniz ,''vınn'' gibi o ülkenin kendi mobil internetini kullanabilirsiniz .Önceki yıl Münihte sormuştum 145 euro gibiydi fiyatı ilavede 45 euroaylık girişti yanılmıyorsam .
 

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Ebru Hanım Mustafa Bey Lyon'a gelirseniz http://www.camping-indigo.com/fr/camping-indigo-lyon-rhone.html bu kamping hemen şehrin dibinde. Önünden otobüs kalkıyor. Lyon güzel bir şehirdir. Haberimiz olursa sizi ağırlamak isteriz.
 

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

İlginiz için çok teşekkürler.Yolunuz buralara düşerse bizde bekliyoruz. Lyon'a buradan selamlar..
 

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Şimdilik Turkcel 250 MB işimizi görüyor. Kotayı doldurmamak için dikkatli kullanıyoruz. Bu gün Frankfurt ve çevresini gezdik . Selamlar
 




Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Mustafa Bey size ve ailenize iyi yolculuklar dilerim.Avrupa yollarında tecrübeli bir karavancı olduğunuzdan,bu yolculuğunuzda iyi ve rahat geçeceğinden eminim.Kazasız ,sorunsuz bir tatil dileğiyle...

Venedik (Union Lido , Via Fausta, Cavallino-Treporti, Venedik, İtalya)deki UNİON LİDO Kampı tavsiye ederim.Biz 2009 yazında karavanımızla gittik çok beğendik,özellikle çocuklar çok sevdi. Aqua parklar oyun alanları,çok eğlenirler.Koordinat:45.467053,12.525144
 


Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Karlsruhe ile Stuttgard arası bir yerdeyim burdan isviçreye geçeceğim. Davetiniz için teşekkürler. .İsviçrere'de alpler de güzel bir kamp tavsiye edermisiniz? 1-2 gün buralarda kalalım diyoruz. Birde aracımıza fiamma tente almayı düşünüyoruz ,fiammanın merkezi sanırım İtalyada ordan mı alayım yoksa başka yerdenmi? Yolumuz üzerinde karavancı marketi varmı? Burdan pisaya inip mehmet beylerin gezdiği cinque terre köylerini dolaşmayı planlıyoruz. Ordan nis veya monaco üzerinden Fransaya giriş yapacağım. Rota şimdilik bu şekilde. Fransa içinde gezilecek güzel köyler ve manzaralı yollar tavsiyeniz varsa alabilirim. Selamlar. Baya fotofraf birikti yeni bir konu açıp internet bulduğum bir yerde yükemeyi düşüyorum. Birde hava hep kapalı buralar hep mi böyle yoksa bizim şansımızmı:(.
 

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Nevzat Bey Cenevre üzerinden de Fransa'ya girebilirsiniz. Oradan Aix Les Bains ve Annecy üzerinden Gronoble ve güneye devam edebilirsiniz. Aix Les Bains Fransa'nın en büyük doğal gölü. Plajları da çok güzel. Mekezinde plajın dibinde çok iyi bir camping var. Bunun dışında Annecy benim favorim. Mükemmel bir ortaçağ kasabası ve yine plajları çok iyi. Oradan'da güneye Cannes ve Nice tarafına inebilirsiniz. Lyon'a gelirseniz haberimiz olsun.

İyi Yolculuklar
Özgür
 



Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Nevzat bey,
Nice yakınında La Turbie, Villefranche Sur Mer ve Eze Village , Saint Paul,Saint Jean Cap Ferrat çok güzel. Hava ile ilgili genelde yağışlı ve kapalı olduğunu biliyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,151
Kaydolan Son Üyemiz
dmbe3781

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst