Araba İle Yurt Dışı Gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremcimen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,080

keremcimen

Kamp II
Mesajlar
305
Tepkime Puanı
25
Yaş
43
Yer
TUNCELİ
Eşim ben ve 4 yaşındaki kızım la beraber 1 temmuz 2014 tarihinde araba ile bir gezi planlıyorum.Gezinin kaba rotasını bitirmek üzereyim. Ankara'dan başlayacak olan geziyi sırası ile şu şekilde yapmayı planlıyorum. Bulgaristan( Plovdiv, Sofya ), Sırbistan(Belgrad), Macaristan( Mohac, Zigetvar, Budapeşte ), Slovakya( Bratislava), Avusturya ( Viyana ), Çek Cumhuriyeti( Prag),
Almanya ( Münih ), İtalya ( Garda Gölü,Venedik), Hırvatistan, Karadağ, Bosna, Arnavutluk,Makedonya,Yunanistan şeklinde planladım.Tatil için ayırdığım süre yaklaşık 24-25 gün.Biraz hızlı bir gezi olacak ama ilk çıkışımız olduğu için fazla yer görmek istedik sonraki gezilerimize ışık tutması açısından.Konaklamayı çadır kurabileceğimiz yerlerde kampinglere girerek çadır kuramayacağımız yerlerde de otellerde yapacağız.Gezeceğimiz şehirler hakkında bilgileri hem site içerisinden okuyarak hemde www.tripadvisor.com.tr sitesinden okuyarak not alıyorum ve mapsgoogle dan koordinatlarını çıkartıyorum.Daha önce bu güzergahta gezi yapan arkadaşlardan ricam gezimizde konaklamak için kampingi ve gezilecek yerler konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Araba İle Yurt Dışı Gezisi

Merhaba,
Planladığınız rotayı 2012 yılında arabayla tamamladım.Sizden farklı olarak Paris'i de gördüm.Ben Almanya'nın kuzeyine
gitmiştim.Gidiş rotam sizinkinin tam tersi idi.Konaklamaya gelince 1 gece kotor körfezinde 1 gece de Venedikte çadır kurdum iki gece de arabada uyudum. 30 günlük bir gezi oldu.
Balkan ülkelerinde yeme içme ve konaklama ucuz.
Sorunuz olursa bana mail atınız.(sereferdem@hotmail.com)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,503
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst