2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,410
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,781
IMG 20240508 230239 1


Bugünki komşularım uçakla gelip bu özel otobüsteki yerlerine yerleştiler. Ne kadar heyecan verici bir gezi tercihi zaten bunu yapsa yapsa Almanlar yapar...
 

Etiketler



41 plakalı Vitocu komşumun vebastosu harıl harıl çalışıyor valla. Ben bu gibi havalarda fanlı ısıtıcının hafif ayarını tercih ediyorum. Ne zaman ki bu yetişmiyor o zaman harlıyorum vebastoyu...
 










Arkadaşlarımla kamp yapıyorum. Yalnız kamp yapıyorum. Ulaşan'a gelen karavancı dostlarla kamp yapıyorum. Benim yapmayı sevdiğim şey budur, kamptır arkadaşlar. Ben doğal olarak bunu yapıyorum. Çok da mutluyum. Her şey için Allah'a şükürler olsun. Kimseden bir eksiğim yoktur. Ben istedim Allah her şeyi verdi. Kuldan isteyecek bir şey yoktur. Olsa da kula minnet eylemem...
 

Hayatta güzel olan şey, Güzel kamp yerlerinde olup rahatına bakmaktır. Bunun için yaz ayları için kıştan birikim yapmak gereklidir. Önemli olan zevkinizi ve tatilinizi finanse edecek gücünüz olmasıdır. Motokaravan olmuş, çekme karavan olmuş çok da önemli değildir.
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst