2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,050
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,319
Kamp duşu fi tarihinde almıştım. Vardı zaten. Solar torba. Ama asılmasını kaldırmaz bu çadır. Bir ağaca asılırsa olabilir öbür türlü duş işi biraz zor...
 

Etiketler



Beni mutlu eden her şeyi kampçılıkta ve de özellikle de izcilikte buldum. Turgutlu'da görevliyken bir yaz Özdere'de izci kampında görev yaptım. Hayatımda yaşadığım en güzel günleri bu kampta yaşadım.
 
Son düzenleme:





Ben Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'nün düzenlediği bir kampa katılmıştım çocukluğumda. Gerçek bir izci değilim. Hiçbir zaman üniformam olamadı... :(
Ama uğraşsaydım İzciliği çok severdim. Çok iyi biliyorum bunu.
 

İzcilik malesef artık yapmam biraz zor. Ama yine bir İzci kampında öğretmenlik fırsatı çıksa mutlaka değerlendiririm. Bunu meslektaşlarıma da öneririm. İzci tipi eğitim, dayanışma, dostluk ve her şey görülmeye yaşanmaya değer bence.
 

İzcilik Faaliyetlerinin amacı şu şekilde tanımlanmıştır: (Kaynak TİF sitesi)

İzcilik faaliyetlerinin amacı, çocuk ve genci; yurduna,milletine bağlı, bütün insanlara karşı dürüst ve iyiduygulu, iyi karakterli ve toplum içinde yapıcı ruhasahip, saygılı ve disiplinli, özveri sahibi, toplum veçevre kalkınmasına hizmet eden, kendisi için gerekliel becerilerine sahip, kendine güvenen, sorumlulukalmaya hazır, sağlıklı ve olumlu düşünen, tabiat vekültür eserlerini seven ve koruyan, iyi bir insan veyurttaş olarak yetiştirmektir.
 




Beni İzci kampına götürüp, Benim öğretmenliğime güvenip, bana bir Lidermişim gibi davranan Hilmi liderime bu eşsiz eğitim ziyafetine beni de kattığı için gerçekten müteşekkirim. İnşallah bunu hak ettiğimi de görmüşlerdir.

Sevgilerle kampçı dostlarım.
 
Son düzenleme:

Biz tatlısu kampçısıyız...
Kamp yaptığımız yerde,
Alafranga tuvalet,
Sıcak duş,
Çamaşır ve ütü imkanı,
elektrik, Lavabo, Mutfak üniteleri isteriz.

Ayrıca Vodafone da çeksin lütfen. Hem de 4.5G çeksin...

Görüyorsunuz ya, Bizim izcilikte dikiş tutturmamız pek güç bu saatten sonra...
Biz kampımıza bakalım.
 


Bugün Motorumla,
Demetevler, Ragıp Tüzün cd., İvedik, Tandoğan, Beşevler, Gazi Turu attım.
İvedik'te Cafe Arabica'da kahve içtim.
Güneşin pırıl pırıl parladığı harika bir gündü.
Motosiklet gezim çok güzel geçti.
Yeni lastikler de ayrı bir güven verdi bana....
Umarım kolayına lastik patlayıp durmaz artık...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst