2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,840
IMG 2107
Beyin korunaklidir da baglanti soketleri oksitleniyor. En onemli nedeni de basincli su altinda motor yikama. Motor yikama isini ya bezle kendimiz yapmaliyiz ya da paraya kiyip isi bilenlere yaptirmaliyiz.
Motoru hiç yıkatmıyorum.Üniversitedeyken 1954 model BSA motorum vardı.Ayarları bozulacak motoruna birşey olacak diye asla yıkamazdım.Bütün pantalon paçalarım yağ idi.Ama hiç arıza yapmadı.Ordadan alışkanlık:smiley:
 

Etiketler


IMG 2175
Bu arada karavanda kullandığım Brompton bisiklet için 27 Nisan da Heidelbergde e-bisiklet yerinden kit siparişi verip montaj için randevu aldım.60 km lik menzilli elden gazlı pedal çevirmeden de giden kit için 1140 Euro fiyat verdiler.Takma parası 340 Euro imiş.Ben takarım dedim.Bakalım uzun zamandır araştırıyordum e-bisiklet olayını elimde iki adet katlanır bisiklet olduğu için ve fiyatları pahalı olduğu için kıyamadım bunları e-bisiklete çevireceğim.E-Bike und Pedelec bis 45 km h - Elektrofahrrad kaufen bei ebike-solutions.com adresini incelemenizi tavsiye ederim.Artık motoru karavanda taşımayacağım.
 

Değerli Kardeşim ,karavanı yurt dışında bırakıp yazın ara ara geziye gitme fikri gerçekten çok farklı bir deneyim ,çok ilginç ve harika bir yaz seni beklediğini düşünüyorum.Her şey gönlünce olsun deneyimlerini paylaşmanı dört gözle bekliyorum selamlar
 



Değerli Kardeşim ,karavanı yurt dışında bırakıp yazın ara ara geziye gitme fikri gerçekten çok farklı bir deneyim ,çok ilginç ve harika bir yaz seni beklediğini düşünüyorum.Her şey gönlünce olsun deneyimlerini paylaşmanı dört gözle bekliyorum selamlar
Çok teşekkür ederim az kaldı yola çıkmaya ben de heyecanlanıyorum
 

Hocam karavani geri getirmeye talibim :smiley:
E sinifi ehliyetim, Almanya, Avusturya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan da tanidiklarim da var, geze geze getiririm :smiley:

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






IMG 2750
IMG 2749
IMG 2748
Evet hazırlık aşamasından Sonra 20 Nisan 2017 Perşembe saat 11 gibi Efsane yi yıkayıp İzmir de park ettiğim tur otoparkından alıp yola çıktım.Maceralara atılıyoruz gene bakalım inşallah güzel bir gezi olur
 

IMG 2752
IMG 2753
IMG 2754
IMG 2755
IMG 2756
İlk durak Ayvalık Cunda adasında Demirat Motorsiklet Grubumuzun kurucusu Levent Koçoğlu nun oteli Cundavilla ya uğramak oldu.Tek başıma geziye çıktığımdan destinasyonlarda dostlara uğruyorum.
 

IMG 2757
IMG 2758
IMG 2759
IMG 2760
Levent Abi aynı zamanda Karavancı.Isuzu otobüsten karavanı var ve onunla Avrupa turu yapmış biri.Ama esas özelliği pirimiz dediğiniz gerçek anlamda bir gezgin Belinda isimli bu motoru ile iki yıl dünya turu yaptı.Rusya Amerika Panama Güney Amerika her yeri gezdi Facebook da leventbikerelturco.Şimdi otelinin bir diğer Gezisine kadar başına geçti.Onun yanında benim geziler İzmir den Çeşme ye gitmek gibi
 

IMG 2770
IMG 2767
IMG 2766
IMG 2761
Levent Abi nin oteli Cundavilla dan çıktıktan Sonra rüzgarlı zaman zaman yağan yağmurla birlikte Çanakkaleye saat 19.00 gibi ulaştım.Akşam yemeğinden Sonra feribot ile karşıya geçtim 40 TL.Biraz ilerleyip bir benzinlikte konakladım.Fazla da yol gideceğim diye kendimi zorlamama gerek yok.Nasılsa gemim İgomenitsa dan pazartesi gecesi.Tek başıma ilk defa karavanla yolculuk yapıyorum ama çok keyifli geldi bana.Yol üstünde tanıdıklara uğramak kimseye bağlı olmamak en güzeli de acele olmaması harika.
 

Bu turu tek başınızamı yapacaksınız yoksa karavanı bırakmak içinmi tek gidiyorsunuz.bu sınırsız özgürlüğü bende merak etmeye başladım.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,482
Mesajlar
1,518,583
Kayıtlı Üye Sayımız
172,136
Kaydolan Son Üyemiz
Huseyincivan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst