2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,184
IMG 3192
IMG 3193
IMG 3194
IMG 3195
IMG 3196
IMG 3197
Biz karavancıların gece hayatına alışık olmadığından dolayı rotamı yine doğal kasabalara çevireyim dedim.Belçika Almanya sınırında Monschau kasabasına geldim.İnanılmaz güzel bir yer biblo gibi
 

Etiketler










Son fotoğrafdaki evi bende çok beğendim,ne kadar güzel yerler ancak üç beş günden sonra bizim gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar buralarda sıkılır diye düşünüyorum.
 







IMG 3264
IMG 3265
IMG 3266
Efsane'yi park ettiğim yere geldim harita dan olan baraj gölü gibi olan yer güzel olabilir düşüncesiyle oraya gideyim dedi.İlk efsaneyi park ederken Hollanda plakalı bir binek araç yanlış park etmiş karavanların geçişini zorlaştırmıştı.Karavancılar üşenmemiş sileceklerine bir sürü yazı yazıp koymuşlar.Kimi esprili kimi biraz kaba.Buralarda park ederken diğer kişilerin zor durumda kalmamasına çok dikkat etmek gerekiyor
 



IMG 4153
Park yeri Yani stellplatz veya reisemobilhafen olarak adlandırılan yer 10 Euro civarı.5 Euro elektrik 2 Euro su 7 dk akıyor.wc boşaltacak yer var.4 elektriklik priz var parayı atıyorsunuz yanınızda mutlaka bozuk para olmalı.sonra fişi taktığınız numarayı seçiyorsunuz hop elektrünk geliyor :smiley: Atalarımız ne demiş bozuk euron varsa Range Rover,yoksa game over :smiley:) Allahtan bozuk para vardı Efsanede.Mavi yuvarlak Monschau
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,975
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst