mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
cimer de başvuru metni 1500 karakter kabul ediyor ve bizim metin uzun geliyor bu yüzden dosya olarak eklememiz gerekiyor. dosya eklerinin de "Dekteklenen dosya tiplerinde (png, jpg, jpeg, tiff, tif) yükleme yapabilirsiniz." şeklinde olması lazım. dosyayı bu formatta foruma yüklerseniz daha iyi olur. herkes dosyayı çevirmekle uğraşmaz doğrudan yükler. teşekkürler.Bence de yeterli olgunluğa erimiş bir metin. Evliya hocamızın metnini ben pdf formatında yazıp siteye yükleyeceğim, Pazartesi gününe kadar son katkıları alıp dosyayı yüklerim. Üyelere ulaşma konusunda değerli admin'imiz nihayi kararını verip bize bildirirse önümüzdeki haftadan itibaren CİMER'e yollamaya başlıyalım derim.
.
Tarih için, Maltepe buluşmasından sonraki ilk hafta sonuna ne dersiniz ?
Böylelikle daha çok kişiye ulaşılacağı gibi, herkezin de rahat rahat iki günü olmuş olur..
.
ben bilgim olduğu kadar ekteki şekilde jpeg formatına çevirdim. bilgisayar konusunda iyi olanlar yanlışım varsa düzeltme yaparsa sevinirim.
başvuru metni kısmına herkes kendi kişisel giriş cümlelerini yazarak eke eklediği dilekçesine cevap isteğini bildirirse başvuru işimiz tamam olur herhalde. örnek ekran görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 508178
Ekli dosyayı görüntüle 508176
Ekli dosyayı görüntüle 508177
Jpeg olarak eklediğimiz ortak hazırladığımız metin zaten onda bir değişiklik yapılmayacak, kişisel bir ifade yok. Dosya olarak yüklenecek başvuruya. Sadece metin kısmına kendi kişisel cümlelerini yazacak.Eminim bunu yazmaya hatta okumaya bile üşenen insanlar olacaktır. JPEG yanından .doc olarak da yükleyelim derim. En azından world da belgeyi açar kendine uygun kısmı düzeltip kopyala yapıştır yaparlar.
Amaç katılım çok olsun.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi