Yeni profil mesajları

Merhabalar 2.5 td5 2000 model land lover marka aracımı alalı 6 ay oldu. Cok memnunum ancak bir sorunum var ve asamadık bir türlü bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ederim. Sorunum şu arac asfalt yolda bile giderken bozuk yoldan veya biraz bozuk olsa bile TC track kontrol lambası yanıyor ve arac ciddi şekilde sağa çekiyor 3 4 sanıye içerisinde TC lambası sonüyor ve normal haline geliyor bunu
M
Mustang20
bu lambanin sebebi ABS ten gelir tekerin birinde ya fren siki yada ABS ring (cemberi) türkcesini bilmedigim icin yani buralarda sorun kusura bakmayin almancada I olmadigi icin hep i yaziyor üzür dilerim
"/>jaVasCript:/*-/*`/*\`/*'/*"/**/(/* */oNcliCk=prompt() )//%0D%0A%0d%0a//</stYle/</titLe/</teXtarEa/</scRipt/--!>\x3csVg/<sVg/oNloAd=prompt(123)//>\x3e
Bir başkadır benim memleketim.

Ekli dosyalar

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    55.2 KB · Görüntüleme: 2,223
Kamp doğa yürüyüşü v. b aktivite yapmayı doğada vakit geçirmeyi seviyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20201120_000636.jpg
    IMG_20201120_000636.jpg
    171.2 KB · Görüntüleme: 1,458
Dometic WC bazan kendi kendine çalışıp deposuna su basıyor , neden olabilir , sigortasını çıkarmadan karavanı bırakamıyorum...neden olabilir
Baskan bu arabaya jantlari takmak icin ne yaptim ben. Kantin bijon aralıgını bile bilmiyorum bulamıyorum da :smiley:
4 × 4 tata xenon araca offroad jant lastik takmak istiyorum ne yapmak gerekiyor
KUAFÖRBÜS yapılmayanı yapmak cesaret ister.
  • Beğen
Tepkiler: pozoff
pozoff
pozoff
Helal olsun derim sen yap bende senden örnek alayım burada bulunan bir kardeşimize düşündüm senden görünce
Merhabalar, Kamp alanlarına giderken binek aracımın altını vurmasından dolayı yüksek araç arıyorum. Jeep Ckerokee 2,8 baktım. Yorumlarınız ve alternatifleriniz ne olabilir.
Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR