Yeni profil mesajları

merhaba arkadaşlar yakın zaman da aracımı muayeneye sokucam sokmadan önce aracıma çeki demiri taktırmak istiyorum çekme karavan için fikir verecek olan var mı?
Selam aleykum herkese. Grand vitara 2011 aracıma 265/65/17 good year hp Ford ranger lastikleri takabilir iyim
1997 model isuzu tfr 2.3 benzinli araca sahip olan biri var mı ? Performansı nasıl. Motor parçaları bulunuyor mu ?
Rize , trabzon yeşilliğine aşığım ama mardin sevdalısıyım : ))) içimde ki çelişkiyi çözemiyorum
merhabalar haftaya 200 bin km civarlarında 3k 2005 kasa 1,6 suziki grand vitara ve ya 2020 model 1,6 fabrikasyon lpgli öncen çekiş duster alacagım. çok para bağlamamak ve tarzını daha çok beğendiğim için gönlümde vitara var. Benim için tek önemli olan masraflı mı ? ilanlara bakarken şunu yaptırdım bunu yaptıdım derken herkes neredeyse 10 bin masraf yapmış.arabaya 5 10 bin tl harcayacak durumum yok .teşekkür ederim
emreyldzi
emreyldzi
4 kapı 2,0 versiyonuda olabilir ama yakıt aşırı artar sanırım
5312531153 arayın araç arıyorsanız defender 110 otomobil rushatlı 120 hp 2006 model puma motor sıfır rn380 şaanzman deteylar tel de araç projeliktir yürüründe hiçbir problem yoktur kaporta ihtiyacı vardır
KAZDAĞLARI ETEKLERİNDE KAZDAĞLAININ DENİZLE BULUŞTUĞU ÇANAKKALE-İZMİR KARAYOLU KENARINDA 22 DÖNÜM TESİS ALANI İLE 77 ODALI OTELİ - İSKELESİ - BEACH CLUB - SİESTA CAFE - STEAK RESTORAN - MİNİ FUTBOL SAHASI - PLAJ VOLEYBOL SAHASI - HAVUZU - BAYANLAR İÇİN AYRI HAVUZU - GENİŞ KARAVAN CAMPİNG ALANI - ELEKTRİK - DUŞ - WC - İMKANLARIYLA TÜM KARAVANCILARIN ve GEZGİNLERİN HİZMETİNDEYİZ,;
  • Beğen
Tepkiler: Tga Dmry
Tga Dmry
Tga Dmry
RESİM ALABİLİRMİYİZ KARAVAN YERİNİN YENİ TARİHLİ LÜTFEN TŞKLERCFİYATLARLA BİLRLİKTE tşkler
KAZDAĞLARI ETEKLERİNDE KAZDAĞLAININ DENİZLE BULUŞTUĞU ÇANAKKALE-İZMİR KARAYOLU KENARINDA 22 DÖNÜM TESİS ALANI İLE 77 ODALI OTELİ - İSKELESİ - BEACH CLUB - SİESTA CAFE - STEAK RESTORAN - MİNİ FUTBOL SAHASI - PLAJ VOLEYBOL SAHASI - HAVUZU - BAYANLAR İÇİN AYRI HAVUZU - GENİŞ KARAVAN CAMPİNG ALANI - ELEKTRİK - DUŞ - WC - İMKANLARIYLA TÜM KARAVANCILARIN ve GEZGİNLERİN HİZMETİNDEYİZ,;
Sas izolasyon teknolojileri, her yerde satılan ürün değil dir. Herkesin yapabileceği izolasyon değil dir. 4 aşamalı kat man kat olarak tamamlanır. Sıradan herkesin yaptığı izolasyon malzemeleri 1 gün de biterken, Sas İzalasyon teknoloji 4,6 gün sürer. İzolasyon malzemeleri doğada 9 faktör etken mekanik dayanım ile savaşır. 9 yıpratma faktörlerden hiç etkilenmez. Bu neden ile 10 yıl garanti kapsamındadır. Profesyonel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri