Yeni profil mesajları

Merhaba,
Ankara Eko Parçacım yedek parça adına sizlere ulaşıyorum. Stoğumuzda Hyundai H350 turbo var. Almayı düşünürseniz uygun fiyattan yardımcı olurum.
Whatsapp İletişim : 05319254645 Nihal Başol

İyi çalışmalar,

Ekli dosyalar

• IMG_7466.JPG
    IMG_7466.JPG
    254.4 KB · Görüntüleme: 1,451
  • IMG_7467.JPG
    IMG_7467.JPG
    250.4 KB · Görüntüleme: 1,455
merhabalar pajero 2.8 td almayı düşünüyorum sanırım bir aracınız olmuş tavsiye edermisiniz kronik vs sıkıntıları varmı
Y
Yusufislam
Bende gurubun yeni üyesiyim S.a merhaba lar ben yeti aldığım tata xenon aracıma kasa havuzu bagaj kapagi ve kabin bakıyorum arkadaşlar elinde olan veya yonlendirebilecegi yeri ol
Y
Yusufislam
Tata xenon kasa havuzu bagaj kapagi ve camli kabin çıkmada olur varsa elinde olan bilgi lütfen
Merhabalar. Formun yeni üyesiyim. ODTÜ işletme mezunuyum. 1958 doğumluyum. Çalışma hayatına Banka müfettiş yardımcılığından başladım. Finans, Gıda, Otomotiv, Gemi yapım ve nihayet inşaat sektörlerinde tepe yöneticiliği yaptım. Neticede bugün SGK emeklisiyim.
selam ben koray uzun süredir aklımda olan dünya turu yada avrupa turu yapma kararı aldım önümüzdeki yaz başlamayı düşünüyorum..hostel,çadır,otostop eşligin de yollar ne gösterirse,kafasına yatan olursa beraber yollara düşebiliriz.. insg = boranmiss
selamun aleyküm ufuk abi bizdede senin pickup ın çift kabininden var ama haşat durumda ilerleyen zamanlarda nasipse toplamak istiyoruz araba hakkında bir kaç sorum olacaktı sana yardımcı olabilir misin?
Legendary7801
Legendary7801
Tabiki, 5059411126 dan yazarsanız yardımcı olayım
E
Emir GÖKMEN
Ufuk abi nasılsın sana birkaç şey sorabilir miyim?
Evden Eve Nakliyat
Demontaj; montaj edilmiş yani kurulmuş eşyaların en küçük parçalarına ayrılması demektir.Evden eve nakliyat için ilk aşama eşyaların parçalarına ayrılmasıdır. Bu durum eşyaların daha kolay, daha kısa sürede, en az zararla taşınmasına olanak verir. Firmamız demontaj işlemlerinde alanında uzman profesyoneller ile çalışır.
Porçik
Porçik
Opel corsa swing 1.4 B 1994 650 kilo çekermi arkadaşlar
2000 model 4x4 3.0 v6 hundai galloper otomatik vites için arka defransiyel arıyorum. Elinde olan yada mitsubishi hangi araç defransiyeli uyar bilen varsa acil yardım. Galloper defransiyel dişli sayısı 8 39 imiş. Herkese saygılarımla
Metin Bey Merhaba karavan projeniz gerçekleştimi hangi taraıma karar verdiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri