Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 242
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,113

Etiketler
Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

brothers' Alıntı:
bora böyle resimler konurmu hiç ; sabah sabah kantinde açılmamış zaten aç karnımıza çay içerken oldumu şimdi bu resimler ;)

çukurova bölgesinde 7 yıldır bulununca ister istemez mangalcı olduk biraz abi ;D

veteran' Alıntı:
valla hakkını veriyosun bora

maşallahı var
umarım defenderla bağın hiç kopmaz:smiley:

senin aracında bitince karlı, çamurlu, su geçişli fotoğraflarını bekliyoruz :smiley: defenderleri seviyorum :smiley:

offf be harika ya maaşallah.tankçı bereside defenderi tamamlamış abi,bende kısmet olursa,bir def,yaparsam takacağım türk bayrağı ve osmanlı bayrağını flamaları çıkacam dağ tepe. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

irfan acar' Alıntı:
offf be harika ya maaşallah.tankçı bereside defenderi tamamlamış abi,bende kısmet olursa,bir def,yaparsam takacağım türk bayrağı ve osmanlı bayrağını flamaları çıkacam dağ tepe. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

yakışır kardeşime. inşallah herşey gönlünce olur :smiley:

bora1071' Alıntı:
:D sıra sana geldi abi. nice defenderli günlere ;)

Evet kardeşim, işlem tamam. İlk sana haber vereyim istedim.

110 kasa 88 model Dizel bir araç aldım, sen tanırsın yakından bu aldığım aracı. :D Bu kulüpte bende varım artık. :D :D

300793175pm.jpg

30079317vls.jpg

serhat abi senin adına çok sevindim inan. aracı biliyorum, koltuklarına hastayım zaten o aracın ;D kendim almış kadar sevindim heyecanını anlıyorum çok iyi. ;)

bora1071' Alıntı:
serhat abi senin adına çok sevindim inan. aracı biliyorum, koltuklarına hastayım zaten o aracın ;D kendim almış kadar sevindim heyecanını anlıyorum çok iyi. ;)

Aracı tanıdığını biliyorum, haydi hayırlısı diyoruz, duyguların için teşekkür ederim, bende senin için aynı duyguları taşıyorum bilesin. ;)

serhat bey hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın insanın hayallerini gerçekleştirmesinden daha güzel ne olabilirki zaten kazasız belasız binin tekrardan hayırlı olsun bol çamurlu günler dilerim

foremost' Alıntı:
serhat bey hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın insanın hayallerini gerçekleştirmesinden daha güzel ne olabilirki zaten kazasız belasız binin tekrardan hayırlı olsun bol çamurlu günler dilerim

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, hepimize bol çamurlu günler dilerim bende.

Saygılarımla.

albay53' Alıntı:
hayırlı olsun gule gule kulanın

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ayrıca arkadaşıma haber vereyim istemiştim bu konu başlığına daldım böyle olmadı böyle ama...

Bora kardeşim kusuruma bakma, ayrıca konu başlığı açıcam istem dışı böyle birşey oluştu.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ayrıca arkadaşıma haber vereyim istemiştim bu konu başlığına daldım böyle olmadı böyle ama...

Bora kardeşim kusuruma bakma, ayrıca konu başlığı açıcam istem dışı böyle birşey oluştu.

Saygılar.

abi ne kusuru defender kardeşiyiz biz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR