bora1071' Alıntı:dün denedim okaliptüs ağaçlarını çok olduğu bölgelerden gidecek olursan, kesin önde biri yürüyüp keşif yapsın yoksa
durum üstte. neyseki arka lastiği taşla besledik geri geri çıktık sonunda, vincin öneminide iyice kavradık laf aramızda olsa iyi olacaktı.
buda gün sonu kardeşim. yakışıklı çıkmışmı zorbey ?
sertem41' Alıntı:Allah sahibine bağışlasın Boracım, kaba olacak belki ama MAL SAHİNE BENZERMİŞ diye bir söz var, oda senin gibi yakışıklı.
selam arkadaslar, bora bence ilgili kisi mesaji almistir.yanliz zorbeyle gezerken,özellikle adanaya giderken (adananin yollari tastan)adli türküyü mirildanirsan mesaj yerine dahada cabuk ulasir.masallah zorbey gün gectikce dahada güzel oluyor.iyi günlerde kullan,allah isteyen herkese nasip etsin dilegimle hosca kalin .uzaklardan selamlar saygilar... ;Dbora1071' Alıntı:abi teşekkürler işin şu yönüde var tanımak isteyen için aslında yüreği dahada yakışıklı.
inşallah ilgili kişide mesajımı almıştır ;D
ey gezenbilir sen nelere kadirsin, geçen gün küçük efenin hikayesini okumuştum çok hoşuma gitmişti. (annesi babası burada tanışıp evlenen) kısmetten öte yol yok ama darısı bana olsun