Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 242
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,413
Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Tek başına gez bakalım bora, nereye kadar sürecek :smiley: batmışsın gibi görünüyo, tek araç nasıl çıktın meraklandım şimdi

Etiketler

dün denedim okaliptüs ağaçlarını çok olduğu bölgelerden gidecek olursan, kesin önde biri yürüyüp keşif yapsın yoksa :D
durum üstte. neyseki arka lastiği taşla besledik geri geri çıktık sonunda, vincin öneminide iyice kavradık laf aramızda :smiley: olsa iyi olacaktı.

buda gün sonu kardeşim. yakışıklı çıkmışmı zorbey ? :D
CIMG5355.jpg

bora1071' Alıntı:
dün denedim okaliptüs ağaçlarını çok olduğu bölgelerden gidecek olursan, kesin önde biri yürüyüp keşif yapsın yoksa :D
durum üstte. neyseki arka lastiği taşla besledik geri geri çıktık sonunda, vincin öneminide iyice kavradık laf aramızda :smiley: olsa iyi olacaktı.

buda gün sonu kardeşim. yakışıklı çıkmışmı zorbey ? :D
CIMG5355.jpg

Bora vinç önemli tabide, off road'a önemli kuraldır tek araçla off road yapılmaz, aracada Maaşallah diyeyim :smiley:

veteran teşekkürler. ;) ali kardeş gerçeği açıklıyorum ;D 06 harizan pazar Adana/Sarıçam 1.nci Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası için sabah 8 gibi Adana'daydım. Kurtarma aracı olarak yazılan Defender aracımla enduroların kullandığı dar piste 3 kez girdim. ilk sefer bir keşif turu oldu. ot ve çalıların arasında fark edemediğimiz çamura araç gömüldü. arka lastiklerin altını taşla besleyip geri geri çıktık yoksa bizi kurtaracaklardı ikinci sefer hem bende aracıma biraz daha alışmış olduğumdan hakemleri ve basın mensuplarından arkdaşları 3 km lik parkurun değişik noktalarına bıraktım. 3 kezde sıralama turları sonrası birde pistteki hakem noktalarına su dağıtımı işi yaptım. konuyu motorsiklet bölümüne atacağım araya zorbeyin resimlerinide koyacağım tabiki.

Maşallah düşündüğümden iyi gidiyor..Arkadaşımı da heveslendirdin baya..Tutturdu ben de alıcam diye.Artık o zaman kıtlığında nereye gidecekse :D

Fotolarının devamını bekliyoruz :smiley:

selam hilal. inşallah motorsikeltlerin sıralama turu sonrası yaptığımız 3 km'lik parkur hoşunuza gitmiştir. diğer resimlerin linki;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57537.msg665859#new

Bora kardeşim aracın çok güzel nazar değmesin çamur değsin :D.

Bana gönderdiğin fotoğrafları da buraya eklersin artık.

Selamlar.

Serhat

madem talep var son hallerinden birkaç taze fotoğrafı :D (10.06.2010)

GetAttachment.jpg

IMG_1695.jpg

IMG_1693.jpg

GetAttachment3.jpg

GetAttachment03.jpg

GetAttachment2.jpg

GetAttachment1.jpg

GetAttachment0.jpg

defender için söylenmiş olan bir üstadın sözüyle günün ilk saatlerine merhaba demek istiyorum :D

konforsuzluğun ruhsal erginliğe giden yolundaki en büyük sınav...

Allah sahibine bağışlasın Boracım, kaba olacak belki ama MAL SAHİNE BENZERMİŞ diye bir söz var, oda senin gibi yakışıklı. ;)

sertem41' Alıntı:
Allah sahibine bağışlasın Boracım, kaba olacak belki ama MAL SAHİNE BENZERMİŞ diye bir söz var, oda senin gibi yakışıklı. ;)

abi teşekkürler :smiley: işin şu yönüde var tanımak isteyen için aslında yüreği dahada yakışıklı.

inşallah ilgili kişide mesajımı almıştır ;D

ey gezenbilir sen nelere kadirsin, geçen gün küçük efenin hikayesini okumuştum çok hoşuma gitmişti. (annesi babası burada tanışıp evlenen) kısmetten öte yol yok ama darısı bana olsun :D

bora1071' Alıntı:
abi teşekkürler :smiley: işin şu yönüde var tanımak isteyen için aslında yüreği dahada yakışıklı.

inşallah ilgili kişide mesajımı almıştır ;D

ey gezenbilir sen nelere kadirsin, geçen gün küçük efenin hikayesini okumuştum çok hoşuma gitmişti. (annesi babası burada tanışıp evlenen) kısmetten öte yol yok ama darısı bana olsun :D
selam arkadaslar, bora bence ilgili kisi mesaji almistir.yanliz zorbeyle gezerken,özellikle adanaya giderken (adananin yollari tastan)adli türküyü mirildanirsan mesaj yerine dahada cabuk ulasir.masallah zorbey gün gectikce dahada güzel oluyor.iyi günlerde kullan,allah isteyen herkese nasip etsin dilegimle hosca kalin .uzaklardan selamlar saygilar... ;D

selam bora kardeş boyaya bu hafta başlayacağız nedersin renk konusun da bir fikrin varmı
sana bir kaç foto atayım bak

06771ae23b89e88a6487cb098df6b393iw7.jpg

88467.jpg

88337.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR