Yildirimfatih
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 17 m3 peugeot boxer aracımı almış bulunmaktayım. 2020 model olduğu için maalesef karavana çeviremeyeceğim. O yüzden öncelikle 5 yıl mobil ofis olarak kullanacağım. Bunun için dizayn ve tasarımları mobil şeklinde yaptırmayı düşünüyorum.
Bu konuda sizlere danışmak istediklerimi aşağıda listeliyorum. Bu konuda fikir verebilirseniz çok sevinirim...
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Sormak istediklerim :
1- Aracımı mobil ofis olarak kullanacağım için yatak olmayacak ve onun yerine oturma grubu yapacağım ama banyo wc ve mutfağı nasıl çözüm üretebilirim ? ( demonte şeklinde ) Her yıl muayneye gideceği için ....
2- Araç içinde aşağıda listelediğim cihazları kullanmayı planlıyorum bunun için kaç Kwa bir enerji üretmem gerekiyor ? Kaç adet güneş paneli kaç w akü , şarj ünitesi v.b...
3- Malzemelerin %80 ben alacağım ve bir firmaya verip montaj yaptıracağım ( mobilya - yalıtım - elektrik tesisatı v.b.. hariç ) demirbaşları ben alacağım. Bu konuda uygun fiyatlı ve işçiği güzel olan bir FİRMA ÖNERİSİ rica ediyorum.
4- Son olarak malzemeleri en uygun nereden temin edebilirim ? En azından enerji sistemini ...
Karavanda kullanılacak cihazlar :
- 2 adet 22 inc 12 v TV
- 1 adet 250 lt 220 v buzdolabı
- 1 adet mini bulaşık makinası ( portatif )
- 1 adet mini çamaşır makinası ( portatif )
- 1 adet mini klima ( portatif )
- 1 laptop
- 1 adet mini buz makinası ( portatif )
- Sinema sistemi
- Webasto
- Şohben
- Güvenlik kamera sistemi 1 dvr 2 kamera 12 V
- Karavan içi ve dışı led 12v aydınlatma
- vb... diğer gereksenimler
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
SAYGILAR